De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Gelukkig zijn


2019-02-11 22:04:00
Reactie op de pagina: Gelukkig zijn
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Gelukkig zijn. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2019-02-11 22:04:00
Je word alleen gelukkig door een ander gelukkig te maken, niet jezelf.
Want...........:

De mens die iets geeft is blij dat hij of zij leeft, want het deel dat werd gegeven behoorde eens tot haar of zijn leven.
(9279) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-02-21 19:43:00
Nou, uiteindelijk kan je alleen een ander gelukkig maken als je zelf lekker in je vel zit. Anders word je afhankelijk van iemand anders zijn of haar geluk. Hoeveel vrouwen hebben niet in alle narigheid geleefd en veel gepikt onder het mom "Als hij maar gelukkig is"? (kan ook in de mannelijke variant gelezen worden "als zij maar gelukkig is")
(9285) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).