De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Evolutie


2019-06-12 21:25:00
Reacties op de pagina: Evolutie
Hier kunt u reageren op het onderwerp: De evolutietheorie

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2019-06-12 21:25:00
In het overzicht van de ontwikkeling van soorten is geen melding gemaakt van de sprong naar geslachtelijke voortplanting. Ik kan hierover ook maar weinig informatie vinden. Is hier een evolutionaire verklaring voor te geven, of is het wachten op een nieuwe hypothese?
Hartelijke groet,
Cor Alberts
(9388) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).