Partnerkeuze (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2008-03-26 14:55:00
Leeftijds verschil
Ik vrouw 62 jaar heb een jongeman leren kennen hij is 33 jaar.
Voor mijn gevoel zo een lieverd ,hij komt volgende week kennis maken.
Normaal zou ik nooit op een zo jongenman ingaan, maar hij heeft een enorme aantrekkingkracht op mij. Lijkt wel of ik verliefd aant worden ben. Heb hem leren kennen via een chatbox, hij valt op oudere dames.
Ik voel me niet oud en ben levenslustig, zie er ook goed uit en lijk 10 jaar jonger.
We zitten nachten lang te chatten en spreken elkaar ook, we hebben dezelfde intresse. Hij komt op me over als 10 jaar ouder.
Hij schaamd zich ervoor dat hij op mij valt, en zegt; voor jou is het makkelijker, mensen zullen zeggen ze heeft groot gelijk beter een jonge vent dan en ouwe kar. Ik wil geen ouwe kar moet er niet aan denken , ik heb een huwelijk van 28 jaar achter me met een man die nergens geen zin meer in had. Ik wil nog leven en genieten van wat het leven me hoop ik nog minstends 30 jaar te bieden heeft.
Ik zou wel is willen weten wat daar op tegen is??
a.u.b. reageer hier is op en laat me weten wat u ervan vindt.

Ans
Antwoorden en reacties
2008-03-26 14:55:00
Nou Ans, daar zit maar één ding op! Erachter komen of het gevoel ook blijft. Ik zou zeggen geniet van het moment en mocht het klikken samen, dan sta je toch ook samen sterk?? Veel plezier!
(423) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).