Amulet of talisman


2014-04-19 10:42:00
Betekenis hanger vlieg/bij?
Hallo meneer Pragt, Ik heb onlangs een ketting gekocht van een insect. Ik geloof een vlieg of een bij? Kunt u mij vertellen of deze dieren ergens symbool voor staan? Ik ben er erg nieuwsgierig naar. Ik kan u een foto sturen als dat iets brengt. Met vriendelijke groeten, Sophie Schultz.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Antwoorden / Answers
2014-04-19 10:42:00
Hallo Sophie,

het symbool van de bij staat op de dierensymbolen pagina.

http://www.heinpragt.com/symbols/dierensymbolen.php

Vriendelijke groet, Hein Pragt
2014-04-19 11:41:00
Hallo meneer Pragt,

Het probleem is dat ik niet weet of het een vlieg of een bij is? Kunt u mij ook vertellen waar de vlieg symbool voor staat? Tot nog toe heb ik niks positives gevonden.

Met vriendelijke groeten,
Sophie Schultz.
(4759) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-04-19 13:51:00
Dan lijkt het mij handig om een foto te kunnen zien, u kunt dit naar mijn emailadres sturen.
Vriendelijke groet, Hein Pragt

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn