De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Wegcijferen versus Gezond egoïsme


2014-07-09 14:32:00
Reacties op de pagina: Wegcijferen versus Gezond egoisme
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Wegcijferen versus Gezond egoisme

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2014-07-09 14:32:00
Ik vind jezelf wegcijferen altijd te gemakkelijk, een excuus om geen verantwoording te hoeven nemen voor je eigen leven. Ik wil het ook geen egoisme noemen, maar ik denk dat je moet beginnen met goed voor jezelf te zorgen, alleen dan kun je iets voor anderen betekenen. Werk aan jezelf, je geluk, je ambities, groei als mens door steeds te doen wat juist voelt. Zoek dingen altijd bij jezelf, boosheid, frustratie, liefde, het zijn allemaal emoties die uit jezelf komen, analiseer je gevoelens, probeer te zoeken en te ontdekken wat je precies voelt en waarom, begrijp dat je gevoelens altijd uit jezelf komen, nooit uit een ander, vaak lijkt het makkelijker een ander te schuld te geven van negatieve gevoelens, maar je hebt er niets aan, je leert niet om te gaan met die gevoelens nog ze te begrijpen, dat is een gemiste kans tot groei van de onwegcijferbare "zelf"!. De vraag die bij mij dan meteen opkomt is, wat is dat "zelf" dan en waarom zou je er zo onzorgvuldig mee omgaan en het maar wegcijferen? Is het zelf niet het enige wat je hebt in dit leven.....?
(5057) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).