Relativeren


01 - Menswerk »  -  Relativeren »
2017-04-11 13:58:00
Reacties op de pagina: Relativeren
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Relativeren

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2017-04-11 13:58:00
Ik geloof echt in alles relativeren, maar daar kan men ook in doorslaan. Mijn vorige vriendin was daar kampioen in, alles maar letterlijk alles werd weg gerelativeerd. Op het laatste was elke emotie bijna onmogelijk geworden en elke passie ook verdwenen, alles was afgevlakt en eigenlijk een beetje saai geworden. Ik had continue het gevoel dat ik me nergens meer over op mocht winden maar ook dat ik me niet meer echt mocht laten gaan. Dit begon op het laatst zo beklemmend te worden dat de relatie doodgebloed is. Ik heb hiervan wel geleerd dat relativeren op zijn tijd heel goed is maar dat je er niet in door moet slaan.
Groet V.
(7939) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-12-17 02:11:00
Heey, ik heb dit stuk gelezen en ik vond het super interessant en leerzaam, vind ook de manier waarop het geschreven is heel fijn om te lezen, bedankt :)
(8524) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).