Liefde en alleen wonen


03 - Liefde »  -  Liefde en alleen wonen »
2016-01-29 17:06:00
Reacties op de pagina: Liefde en alleen wonen
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Liefde en alleen wonen

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2016-01-29 17:06:00
Net weer eens demonstratief uitgeschreven bij een datingsite, deze keer was het relatieplanet.nl. Het valt wel erg op hoe men zoveel mogelijk geld uit de zakken van de alleenstaande man wil kloppen. Pas na een week kwam ik er achter dat vrouwen die geen betalend lid zijn, niet kunnen reageren op je berichten. Wanneer je dan kijkt is zeker 70 procent van alle vrouwen niet betalen lid en die kunnen dus al niet reageren. Bijna geen enkele echt aantrekkelijke vrouw heeft een betalend lidmaatschap en in sommige profiel staat zelfs de hint dat mannen maar een creatieve wijze moeten vinden om in contact te komen. Ja, zo kan ik als site ook schermen met duizenden actieve leden op de site, maar uiteindelijk heb je er (zelfs als betalend lid) niets aan. Het was inderdaad weer eens weggegooid geld, ik ben nog steeds op zoek naar een datingsite die een beetje behoorlijk omgaat met alleenstaanden en waar er ook een echte kans is om een leuke vrouw te vinden zonder dat het gelijk enorm veel geld kost. Ik wil best wat betalen voor een site, voor niets gaat de zon op, maar de prijs kwaliteit verhouding van de geleverde dienst moet wel in verhouding zijn en een beetje eerlijk.
(6779) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-01-29 21:02:00
Ik heb hier ook ervaring mee op die site, wanneer je dan zo slim bent om een email adres of een telefoonnummer in het bericht te zetten dan scannen ze dat en vervangen dat door sterretjes zodat je niet buiten de site om contact op kunt nemen. Zelfs als je het nog slimmer doet herkennen ze het. Ze doen er alles aan om eerst twee betalende klanten te hebben voor je contact mag leggen. Op andere sites is het vaak zo dat wanneer één van de twee een betalende klant is er contact opgenomen mag worden en dat is ook wel wat eerlijker. Dit is i.d.d. echt geld uit de zak klopperij... en de dames blijven wel (niet betalend) staan in de hoop dat een man het lukt om toch contact te leggen. Ik denk dat ik maar ga speeddaten dan zie je elkaar tenminste in levende lijve en ben je er ook een leuke avond of middag tussenuit. :-)
(6780) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2018-06-24 11:15:00
Het verbaast me weer dat het bij alleenstaanden toch weer snel op datingsites en het vinden van een partner uitkomt. Waarom niet eens aandacht voor alle positieve kanten van het alleen wonen, een relatie is niet zaligmakend. Er zijn genoeg andere dingen die besproken kunnen worden zoals de nog steeds gangbare discriminatie van alleenstaanden met extra toeslagen en bijvoorbeeld tafeltjes in een restaurant. Veel is toch ingericht voor "stelletjes" en dat stoort mij af en toe wel eens. Dit lijkt me nuttiger om te bespreken dat alleen het vinden van een relatie en niet meer alleenstaande zijn. Sommige mensen willen echt alleen blijven en zoeken niet zo nodig een partner.
Groet, Moniek.
(9000) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2018-07-22 23:41:00
De met emiraat zijnde Kardinaal Simons heeft ooit in een televisie interview het volgende gezegd:
In mijn zeer lange carierre heb ik meer eenzaamheid in huwelijken gezien dan bij de eenzamen zelf.
Dat was een volledig schot in de roos.
Zelf heb ik het boek huwelijk ook 1 keer gelezen en ik heb daarna niet meer de behoefte gehad om bij hoofdstuk 1 opnieuw te beginnen met een relatie of een huwelijk.
Ik ben nu 60 en 25 jaar alleen, ik laat het zo voor de rest van mijn leven. Als uitsmijter nog een oud spreekwoord:
Wie houdt van rust mijd vrouwen en klippen voor de kust.
Zijn we duidelijk?
(9053) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2018-10-04 10:00:00
Ik heb geen zin meer om te nemen noch te geven: als ik een man zie, dan denk ik oh wat moet hij nou weer? Is ie gail, heeft hij honger of dorst of moet hij worden vermaakt? Ik ga lekker aan mezelf denken nu. Het gaat prima alleen met de opvoeding, ook in een relatie heb ik het altijd zelf gedaan. Het enige wat ik hoop is dat als ik straks niet meer voor mezelf kan zorgen, er een pil tegen is.
(9186) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).