Vragen over Depressie (Menswerk)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2014-04-11 21:52:00
Reactie op de pagina: Depressie
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Depressie

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2014-04-11 21:52:00
Ik heb een vraag? Weet u of denkt u te weten hoe reageert iemand die schuldig is. maar niet toegeeft. Ten slotte word hij gepakt en is dan op vrije voeten wat zou zo iemand gaan doen? Ik bedoel zou hij gewoon verder gaan met zijn slechte praktijken?
(4720) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-06-05 07:31:00
Ik gebruik al zo'n 30 jaar Fluvoxamine troep.Dat heeft mij nooit geholpen. Zat mijn huisarts er faliekant naast met zijn diagnose en heb ik iets heel anders dan depressie?
Of is het weer een "zijtak"...pleinvrees/mensenvrees/angststoornis/ etc etc etc?
Hoe kom ik of een GOEDE arts daar nou ooit eens achter en geeft mij de JUISTE medicatie of therapie???

Zelf denk ik aan Hypnotherapie om zo achter de oorzaak van mijn stemmingen etc te komen,maar daar heb ik het geld niet voor en de verzekering van Agis vergoed niets. Hypnotherapie is er om mensen te helpen toch?Waarom moet dat ten eerste al geld kosten en ten tweede waarom word je door verzekeringen in de verdomhoek gezet???

Als u (hypnotherapeut) dit ook leest,wilt u mij dan kosteloos behandelen?
Als ik de buurman kan helpen met z'n tuintje vraag ik toch ook geen geld voor mijn hulp!!
HELP AUB
(4888) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-07-22 21:31:00
Ik ben nu 24 jaar oud en ben al twee keer zwaar depressief geweest. Momenteel gaar het redelijk met de nodige medicatie. Maar ik vraag me nog steeds af of in deze wereld depressief zijn niet de norm zou moeten en zijn en mensen die deze wereld wel kunnen verdragen niet erg abnormaal zijn. Wanneer ik naar deze wereld kijk zoals die nu is dan zie ik dat alles om geld, macht, bezit, sks, drugs en genot gaat, het lijkt er op dat een beetje normaal zijn heel abnormaal is geworden. Mensen hebben geen echte belangstelling meer voor elkaar en geen respect mee voor elkaar. Het lijkt er op dat ego´sme en hebzucht de norm is en als je niet zo bent dan ben je een weirdo en een loser. Vind je het dan gek dat er zoveel mensen depressief zijn, is het geen tijd dat we eens gaan nadenken over onze maatschappij?
(5119) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-07 14:00:00
Ik wil graag reageren op of normale mensen abnormaal zijn, of abnormale mensen normaal, ik vind het een heel goed onderwerp om eens over te hebben. In de jachtige wereld begint het bij kinds af aan al dat je een labeltje krijgt, we moeten zoveel en we hebben de rust niet om iets te mogen, ook het individu wordt een ondergeschoven kindje omdat we als we maar iets buiten het paadje lopen van wat er van het individu verwacht word gelijk als vreemd gezien worden!!
(6730) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).