De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Depressie


2014-04-11 21:52:00
Reactie op de pagina: Depressie
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Depressie

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2014-04-11 21:52:00
Ik heb een vraag? Weet u of denkt u te weten hoe reageert iemand die schuldig is. maar niet toegeeft. Ten slotte word hij gepakt en is dan op vrije voeten wat zou zo iemand gaan doen? Ik bedoel zou hij gewoon verder gaan met zijn slechte praktijken?
(4720) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-06-05 07:31:00
Ik gebruik al zo'n 30 jaar Fluvoxamine troep.Dat heeft mij nooit geholpen. Zat mijn huisarts er faliekant naast met zijn diagnose en heb ik iets heel anders dan depressie?
Of is het weer een "zijtak"...pleinvrees/mensenvrees/angststoornis/ etc etc etc?
Hoe kom ik of een GOEDE arts daar nou ooit eens achter en geeft mij de JUISTE medicatie of therapie???

Zelf denk ik aan Hypnotherapie om zo achter de oorzaak van mijn stemmingen etc te komen,maar daar heb ik het geld niet voor en de verzekering van Agis vergoed niets. Hypnotherapie is er om mensen te helpen toch?Waarom moet dat ten eerste al geld kosten en ten tweede waarom word je door verzekeringen in de verdomhoek gezet???

Als u (hypnotherapeut) dit ook leest,wilt u mij dan kosteloos behandelen?
Als ik de buurman kan helpen met z'n tuintje vraag ik toch ook geen geld voor mijn hulp!!
HELP AUB
(4888) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-07-22 21:31:00
Ik ben nu 24 jaar oud en ben al twee keer zwaar depressief geweest. Momenteel gaar het redelijk met de nodige medicatie. Maar ik vraag me nog steeds af of in deze wereld depressief zijn niet de norm zou moeten en zijn en mensen die deze wereld wel kunnen verdragen niet erg abnormaal zijn. Wanneer ik naar deze wereld kijk zoals die nu is dan zie ik dat alles om geld, macht, bezit, sks, drugs en genot gaat, het lijkt er op dat een beetje normaal zijn heel abnormaal is geworden. Mensen hebben geen echte belangstelling meer voor elkaar en geen respect mee voor elkaar. Het lijkt er op dat egoïsme en hebzucht de norm is en als je niet zo bent dan ben je een weirdo en een loser. Vind je het dan gek dat er zoveel mensen depressief zijn, is het geen tijd dat we eens gaan nadenken over onze maatschappij?
(5119) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-07 14:00:00
Ik wil graag reageren op of normale mensen abnormaal zijn, of abnormale mensen normaal, ik vind het een heel goed onderwerp om eens over te hebben. In de jachtige wereld begint het bij kinds af aan al dat je een labeltje krijgt, we moeten zoveel en we hebben de rust niet om iets te mogen, ook het individu wordt een ondergeschoven kindje omdat we als we maar iets buiten het paadje lopen van wat er van het individu verwacht word gelijk als vreemd gezien worden!!
(6730) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).