Borderline en relaties


03 - Liefde »  -  Borderline en relaties »
2013-12-10 00:46:00
leven met borderline
Hoi ik ben 48 en mijn vrouw 35, 7 jaar een relatie met een vrouw waar ik steeds meer ben van gaan houden. Maar een paar maanden terug weer in een dip. De wanhoop is groot en bel mijn huisarts (een vrouw) doe mijn verhaal. Uw lieve schat en dat is ze citeerde zij heeft gedragsproblemen. Google eens naar borderline geloof me een wereld ging voor mijn open. Het verhaal met de symptomen klopt precies. Maar dat ik het weet geeft wat rust. Maar ik weet haar niet te bereiken. Ze heeft al een huis geregeld en er valt niet mee te praten. We zijn altijd als twee supermaatjes door het leven gegaan. Mijn vraag is hoe kan ik haar op andere gedachten brengen. Mijn huisarts heeft bewondering hoe ik met haar omgaat maar daar koop ik nu niets voor.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-12-10 00:46:00
Borderline is niet makkelijk, het beste is voor jezelf te kiezen en te stoppen met je zelf te martelen. Borderline en NPS moet je ook maar eens over lezen is iets waarmee je als partner total jezelf verliest.
(4408) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).