Borderline en relaties


03 - Liefde »  -  Borderline en relaties »
2016-09-27 13:12:00
borderline en relatieverslaving
zijn er hier ook mensen waar borderline is vastgesteld en een relatieverslaving hebben? bij mij is dat nml wel het geval ik ben nu 55 jaar en sinds feb van dit jaar in therapie diagnose borderline/ ptss /en nu het besef dat ik ook een relatie verslaafde ben ...met alle gevolgen vandien terug kijkend op m,n leven. en hoe nu verder totaal geen idee ....het komt zo op me af het doordringende besef dat ik borderliner ben en altijd ben geweest en daar door een relatie verslaving en ptss complex heb. ik zit nu sinds 5 weken in de pretreatment therapie voor 8 weken en ga dan de dgt therapie in voor een jaar . een borderliner maakt het niet alleen een ander moeilijk maar ook zich zelf wat ik nu eigenlijk besef is op het moment moeilijk onder woorden tebrengen het is net een emotieonele tsunami zo kan ik het op een goeie manier omschrijven met mijn vraag wil ik met andere mensen in kontakt komen om over onze ervaringen tepraten. syl

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2016-09-27 13:12:00
Hi Syl, hier 44Jr, net relatie achter de rug met een andere borderliner. Ik wist nog niet dat ik het ook had. na 2,5 mnd heeft mijn verlatingsangst en haar afstoten ervoor gezorgd dat we nu beiden er weer alleen voor staan. Het was geweldig, 2 maanden lang en toen begon de ellende. Ben er nu achter dat ik Bps heb en mijn vluchtgedrag is relaties en sx. Dus ja, lijkt wel op jouw verhaal. Mis haar geweldig, maar zij wil/kan niet meer. Ik heb denk ik wel wat meer kans dan haar om er iets mee te kunnen. Zij zit al jaren in therapie, maar als ik zie hoe ze ermee omgaat, dan lijkt ze nog niet heel ver in het ermee kunnen omgaan.
Binnenkort start mijn gesprek bij psycholoog. Nu ik weet dat ik vlucht in relaties, sx, sxfeestjes, .. Wil ik dit eigenlijk niet meer. Wat ga ik dan doen met die zee van tijd?.. Nauwelijks vrienden,. Dus ja..
(7483) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).