Borderline en relaties


03 - Liefde »  -  Borderline en relaties »
2013-09-27 15:49:00
Relatie problemen na 3 maanden, heel wisselend
Ik ben 21 en heb een relatie van 3 maanden gehad met een hele mooie lieve meid. Zij maakte mij helemaal in de wolken, ze wou me altijd zien, we waren onafscheidelijk. In tegenstelling tot haar ex kon ze mij alles echt alles vertellen. Altijd toen ik bij haar was voelde ze zich tot rust, ik heb een rustig lief karakter en dat deed haar goed zei ze. S&x was goed we deden leuke dingen samen. We vulden elkaar aan, Maar toen ik eens wat deed wat ze niet wou barste ze helemaal uit. Ze zei opeens dat ze niet meer wist en dat ik te zachtaardig was voor haar en nog wat andere dingen. Ik was ten einde raad dacht dat het allemaal aan mij lag. we hebben wat kunnen praten en heb er vanaf dinsdag tot vrijdag niet gezien, maar het contact over de whatsapp was niet minder geworden. Vrijdag haalde ik haar op om naar een feestje te gaan. Ze raakte me niet meer aan. maar ze was altijd heel aanhankelijk. toen ik vroeg wat er was. zei ze dat ze het echt niet meer wist. 2 Dagen erop had ze heel veel spijt en stuurde me berichtjes van istillloveyouuu i need you. Ik wou er echt niet kwijt. dus was weer bij der. En zodra ik een avond bij haar was en we het heel goed hadden, deed ze weer afstandelijk. Weer hetzelfde verhaal. Ik heb er een paar dagen rust gegeven. En ze had me nodig zei ze. maar wou er niet teveel over praten. Ik heb 3 weken erg me best gedaan, nam er mee uit eten naar de bioscoop zei dat ik van der hield. ze maakte me gelukkig. Maar ik werd helemaal gek door de niet wetendheid van haar kant. Dus ik begon dingen te vragen. Toen ging ik die dag wat anders doen en het eindigde heel naar met haar. Een dag later kreeg ik een whatsappje dat het uit was. Eigenlijk gaf het me die avond een heel opgelucht gevoel. maar nu mis ik haar kapot veel. Toen ik op ging zoeken over borderline. denk ik dat ze een lichte vorm heb. Want toevallig ken ik der ex en dat ging ook altijd al heen en weer. IK wil weer dat het word zoals het was. maar dat word hem niet denk ik.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-09-27 15:49:00
Het is heel lastig om een borderliner in te schatten omdat zij elke dag meerdere stemmingen heeft. Pas als een borderliner zelf met deze stemmingen om kan gaan, is een relatie haalbaar.
(4315) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-10-04 21:10:00
Nou, het lijkt haast wel of ik mijn eigen verhaal zit te lezen. Ook bij mij in eerste instantie zo'n blij gevoel omdat ik rust gaf. Toen een keer een woordenwisseling, sinds dat moment afstand. Ik moest haar even ruimte geven en erop vertrouwen dat het goed zit. Maar ja, je zit vol liefde voor iemand, die in de eerste maanden al afstand gaat creŽren. Na twee weken wachten nog geen duidelijke actie vanuit haar.. Dus ga je toch zelf in actie komen om weer het fijne gevoel te krijgen. Eind van het liedje. Ze maakt het uit, want ik geef haar gern ruimte, ik ben over haar grens gegaan. Ook ik zit nu er behoorlijk doorheen. Is dit normaal gedrag voor een borderliner? En hoe kan je hier ooit mee leven dan? Je kunt het dan toch nooit goed doen?..
(7498) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).