Liefde en huwelijk (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2015-05-22 14:30:00
Reacties op de pagina: Liefde en huwelijk
Hier kunt u reageren op het onderwerp van deze pagina!
Antwoorden en reacties
2015-05-22 14:30:00
Als het over tienerliefde gaat, dan vind ik vooral "in de ban van marleen" van Eddy Adriaens een prachtig boek. Het boek is tamelijk uniek omdat het vanuit het standpunt van de jongen geschreven is. Eddy is 17 en wordt door zijn relatie verplicht om zijn hand diep in eigen boezem te steken. Het verhaal is dan ook helemaal niet zo oppervlakkig als vaak wel het geval is bij boeken over dit onderwerp.

Ook "Sarah en de Liefde", een verhalenbundel van Nele Smit, is best de moeite waard.
In deze verhalen vertelt Sarah over haar ervaringen met haar boyfriends. Vooral geschikt voor tieners vanaf een jaar of 15 denk ik. Onderwerpen als misbruik, verkrachting, internet daten, zelfmoord, tienerzwangerschap worden er vanuit de ervaringswereld van Sarah beschreven.
(6369) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-11-27 12:48:00
ik ben het helemaal eens met deze boekenschrijver,maar wat als je kind mooi en vrij normaal overkomt.maar mensen niet weten van haar lichte beperking.geen mensen in kunnen schatten ,heel weinig zelfvertrouwen,impulsief en soms extreem vasthouden.onhandig en hoog sensitief.dan is zij de persoon die moeder nooit heeft los kunnen laten.en moeder wil haar dan beschermen en uitleg geven.ja dat is niet altijd vanzelfsprekend om ze zomaar los te laten.
(8411) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).