Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2013-10-10 10:03:00
Reacties op de pagina: Flirten
Hier kunt u reageren op het onderwerp van deze pagina!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-10-10 10:03:00
Gisteren had ik een discussie met een vriend over flirten als je een relatie hebt. Ik vind dat je dat niet moet doen, als mijn vriend flirt dan vind ik dat onprettig omdat hij mij onzeker maakt en mijn gevoel van veiligheid en vertrouwen een beetje op de proef stelt. Omdat ik het zelf niet fijn vind doe ik het zelf ook niet want wat u niet wilt dat u geschied...
Volgens mijn vriend stel ik me aan en is het gewoon fijn om te weten dat je nog in de markt ligt, maar waarom zou je dat willen weten als je als een relatie hebt. Volgens mij is het gewoon egoistisch om je eigen ego te strelen en dat je de ander daar onzeker mee maakt dat maakt je dan niets uit. Dit is gewoon respectloos naar je partner volgens mij. Mijn vriend durfde ook nog te zeggen dat als zijn vriendin merkte dat er op de flirt gereageerd werd, ze weer wist wat voor leuke vent ze had en dat ze trots moest zijn, maar volgens mij is dat alleen om ZIJN zekerheid in de relatie op te poesten, zo van weet wat je zo kwijt kunt raken, dus doe maar lekker wat ik wil en hou je koest. Wanneer mijn vriend zou flirten zou ik hem spontaan zeggen dat hij maar bij die ander moet proberen omdat ik me daar te goed voor voel. Als hij niet uit respect voor mij wil stoppen met flirten dan hoeft het voor mij al helemaal niet want ik heb geen zin om met een vriend opgescheept te zitten die zichzelf zo geweldig vindt dat ik dat telkens maar even moet merken. Je gaat voor elkaar of niet en dan flirt je niet meer met een ander, of ben ik nou erg conservatief?
Gr. Janny
(4327) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-10-18 09:36:00
Ik ben het met je eens Janny, flirten wanneer je een vaste partner hebt, en vooral in het bijzijn van die partner is een totaal gebrek aan respect voor je partner. Wanneer je nog vrij wilt flirten (en dus met lichaamstaal wilt versieren) dan moet je geen vaste relatie aangaan. Ik heb zelf ook vriendinnen gehad die het flirten niet konden laten, dit was voor hen een soort van bevestiging dat ze nog in de markt lagen en was voor hun gevoel van eigenwaarde heel goed, maar mij irriteerde het verschrikkelijk en het wakkerde mijn onzekerheid aan. Wanneer je een vaste relatie hebt hoef je niet totaal het contact met het andere geslacht weg te doen maar in een goede relatie straal je uit dat je SAMEN sterk bent en voor elkaar gaat en dat dan geef je de ander de zekerheid dat je samen sterk staat en dat je voor elkaar gaat in DAAD en woord. Je eigen ego opkrikken door te flirten ten koste van het gevoel van je partner is respectloos en ik zou i.d.d. met de kennis van nu zo een relatie ook onmiddelijk verbreken. Ik vind mijzelf belangrijk genoeg om met respect behandeld te worden en ik heb geen zin meer in dit soort manipulatie. En nee, je bent niet conservatief, veel mensen die grenzen willen verleggen gebruike als argument dat het "tegenwoordig toch moet kunnen" en dat je niet conservatief of preuts moet zijn. Ook dit soort manipulatie kan ik boos om worden, IK bepaal zelf wel wat mijn normen en waarden zijn en dat heeft niets met conservatief te maken maar met hoe IK behandeld wil worden.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
2015-07-08 11:47:00
Wel eens van monogamie gehoord. Flirten kan te alle tijden. Hou het spannend. En wees niet zo'n zoetsappige man. Tim Veninga verteld;)

Zie zn boek manslut, en kijk op youtube naar zn kanaal
(6442) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-21 13:15:00
Ik ben het met Hein eens, elkaar een beetje prikkelen en uitdagen kan leuk zijn vanuit een gevoel van vertrouwen. Wanneer beide partners hier geen problemen mee hebben zeg ik, lekker doorgaan. Wanneer het flirten gedaan wordt om de ander opzettelijk te kwetsen of duidelijk te maken dat zij of hij erg vervangbaar is, dan is het een gemeen trekje en denk ik dat je goed moet nadenken of je dit nog wel wilt of kunt accepteren. Wanneer iemand je zo kleineert binnen een relatie is er voldoende mis om een einde te maken aan de relatie en voor jezelf te kiezen, hoe moeilijk dit soms ook is.
groet Olga.
(8021) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).