De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Sauna


2019-03-18 11:29:00
Reacties op de pagina: Sauna
Hier kunt u reageren op het onderwerp van deze pagina!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2019-03-18 11:29:00
Om eerlijk te zijn vind ik de sauna ook geweldig, ik ging ook regelmatig samen met mijn vriendin naar de sauna.Toen ik daarna een aantal jaren een alleenstaande man was dacht ik dat ik wel alleen naar de sauna kon gaan. Na twee keer ben ik afgehaakt aangezien ik telkens het gevoel had dat vrouwen in de sauna toch argwanend naar een man alleen kijken. De tweede keer kreeg ik een vervelden opmerking toen ik geheel per ongeluk voor de derde keer een sauna binnenkwam waar ook twee jonge dames zaten. Dit gaf mij een dermate oncomfortabel gevoel dat ik daarna minder ging en alleen nog maar in gezelschap. Blijkbaar hebben sommige mensen toch een argwanend gevoel bij een man alleen in de sauna. Erg jammer.
(9311) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-03-18 11:37:00
Ik kan dit enigszins beamen, ook ik kreeg wel eens een paar blikken of opmerkingen die voor mij kwetsend overkwamen als ik alleen ging. Het laatste waarvoor ik naar de sauna zou gaan is gluren naar vrouwen of zo. Voor mij is naaktheid in de sauna totaal niet gekoppeld aan sksualiteit en soms zou ik willen uitleggen dat ik zonder bril op twee meter afstand amper details kan onderscheiden. Ook ik ben na een paar negatieve ervaringen waarbij voor mij het saunabezoek absoluut niet meer ontspannen was, het saunabezoek gaan beperken tot ik eens met iemand samen kon, dan kon ik mijzelf tenminste ontspannen. Ik herken de blikken en opmerkingen ook en het is inderdaad jammer dat dit argwaan er blijkbaar is.
Vriendelijke groet,
Hein Pragt
2019-03-19 07:36:00
Gewoon je bril niet opzetten of je lenzen uitdoen, dan zie je ook die argwanende blikken niet. Net zo handig.
(9313) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).