Liefde en uiterlijk


03 - Liefde »  -  Liefde en uiterlijk »
2013-11-29 12:59:00
Reacties op de pagina: Liefde en uiterlijk
Hier kunt uw reacties op de pagina liefde en uiterlijk plaatsen. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-11-29 12:59:00
Vorig jaar had een vriendin die ik heel leuk vond en waar ik helemaal verliefd op was. Zij was ook helemaal verliefd op mij en we pasten echt heel goed bij elkaar. Alleen was ze niet super knap, ze had een grote bril en ze was nogal lang en dun voor een meisje. Ik vond haar goed zoals ze was. Mijn klasgenoten op school begonnen me te pesten om mijn vriendin, dat ze zo lelijk was en ook begonnen ze grapjes te maken over haar uiterlijk en haar bril. Eerst negeerde ik dat maar uieindelijk begon ik me er aan te ergeren en werd ik boos. Maar het allerergste was was dat ik me niet meer met mijn vriendin durfde te vertonen wanneer er een van mijn klasgenoten in te buurt was. Uiteindelijk heb ik het uitgemaakt en ik kon en durfde de redenen niet te vertellen. Zij was erg verdrietig en ik voelde me ontzettend schuldig, maar het is uit en zal niet weer wat gaan worden. In dit geval was ik niet op een super mooi uiterlijk uit maar om gepest te worden door je klasgenoten is ook geen lolletje. Ik vraag me nu wel eens af of ik dit wel had moeten doen of dat ik er voor had moeten kiezen om gepest te worden en voor mijn vriendin te gaan. Wel voel ik me nog steeds schuldig naar haar toe en vraag me wel af of ik het anders had moeten doen. Groet, J1
(4381) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-11-29 22:57:00
Dit is heel frappant, ik heb dezelfde ervaring gehad toen ik jong was en ik heb er nog steeds spijt van. Het is pijnlijk niet alleen voor haar maar ook voor jou en ik denk dat je hier ook nog wel eens over zult nadenken wanneer je ouder bent.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
2014-04-29 22:05:00
Sinds 8 maanden heb ik een leuke relatie met een man die ik niet zo aantrekkelijk vind. Het gaat om uiterlijke aantrekkelijkheid. De relatie is goed: we passen bij elkaar, kunnen goed met elkaar praten en we stimuleren elkaar heel goed in wat we in het leven willen bereiken. Hij is verliefd, ik niet. Toch is het een relatie waarin ik me gelukkig en geborgen voel. Het is geen vriendschapsrelatie. We zien elkaar vaak en willen in de toekomst gaan samenwonen.
Sxueel voel ik me niet erg tot hem aangetrokken. We knuffelen heel veel en voelen daarbij een hele sterke verbondenheid en een goede energie. Ik denk in hem mijn partner gevonden te hebben maar u begrijpt dat ik ook twijfel.
Mijn vraag: ben ik verkeerd bezig?
(4797) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-06-04 11:02:00
Aan de vorm van iemands lichaam kun je niets veranderen, maar aan gewicht, kleding, brillen enz wel. Als je voor iemand's persoonlijkheid en goede karakter valt, is dat toch waar het uiteindelijk om gaat! Die buitenkant waardeer je gewoon samen beetje op naar ieders tevredenheid...het is maar uiterlijk vertoon. Ik zou zeggen: maak het uiterlijk niet té belangrijk, verander wat je kunt/wilt veranderen en heb lief met heel je hart.
(4885) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).