Comfort Zone


01 - Menswerk »  -  Comfort Zone »
2013-08-24 10:23:00
Reactie op de pagina: Comfort Zone
Hier kunt u reageren op het onderwerp op deze pagina! Vriendelijke groet, Hein Pragt

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-08-24 10:23:00
Door het lezen van jouw stuk, versterkt het mijn idee dat de comfortzone alles te maken heeft met angst en vertrouwen. En dat je vooral stimuleert om de angsten aan te gaan en daarmee meer te vertrouwen op jezelf, de ander en het leven.
Zodoende creŽer je meer veiligheid. Eigenlijk geen vraag, maar een waardering voor jouw schrijven! groet, Moniek
(4172) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-08-24 10:24:00
Tenzij de angst zo groot is, dat het je overspoelt lijkt mij. Dan lijkt het mij goed om deze angst eerst te parkeren en te onderzoeken waar men zich veilig en vertrouwd bij voelt. Als dat dan sterker is geworden kan stap voor stap de angst weer aangekeken worden. Het verschilt per mens denk ik. De ene mens springt in het diepe en leert op deze manier zwemmen (angsten meteen tegenkomen); de ander gaat stap voor stap het water in en leert stap voor stap de angsten beheersen.
(4173) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-06-22 20:54:00
Een comfort zone is heerlijk. Herken het en geniet ervan. Dat heel de tijd maar geforceerd uit je comfort zone moeten stappen. Als je daar geen behoefte aan hebt, dan toch gewoon niet. Tenzij je er last van hebt, dan is het iets anders. Een tante van mij is 88 en nog nooit van het dorp af geweest waar ze geboren is. Ze mist niets en zelden een gelukkiger mens meegemaakt.
(7226) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).