Psychologie algemeen


01 - Menswerk »  -  Psychologie algemeen »
2013-08-24 21:53:00
Karaktertrek, psychische storing of een gedragsprobleem ?
Wanneer zich iets voor doet waar mijn vrouw een probleem mee heeft dan gebruikt zij een speciale manier om dit te uiten in plaats van het uit te praten. Ze gaat dan in zich zelf praten met een vervormde stem (treiterend stemmetje), terwijl jezelf ook in de buurt bent en het kan horen. Ze gebruikt deze tactiek zowel bij mij als onze dochters, onze oudste dochter zei onlangs blij te zijn om dit niet meer te moeten aanhoren nu ze alleen is gaan wonen.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-08-24 21:53:00
Het lijkt mij een aangeleerde gewoonte. Waar is uw vrouw bang voor? Waarom zou zij niet op een directe manier haar problemen uiten?
Men is wel kwetsbaarder als men open en eerlijk communiceert, wellicht is dit bespreekbaar maken mogelijk??
(4181) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).