M/V evolutie (oud)


02 - Man versus Vrouw »  -  M/V evolutie (oud) »
2007-11-22 22:34:00
Waarom zijn vrouwen afkerig van een kleinere man?
Waarom elke (98,9%volgens enquête) vrouw afkerig is voor elke kleinere man dan zijzelf? En wat is de oplossing voor de man en de vrouw? Hier rust nog de grootste taboe op!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2007-11-22 22:34:00
vrouwen willen zich beschermd en veilig voelen, een vrouw die groter is dan haar man komt waarschijnlijk autoritairder over dit is niet wat een vrouw echt wil.
(57) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-01-18 18:41:00
De meeste vrouwen zullen om evolutionaire redenen vallen op een grotere man.

In het kort werkt dit als volgt:

Stel dat de meeste vrouwen op kleinere mannen zouden vallen, dan zouden kleinere mannen evolutionair succesvoller zijn (en dus ook kleiner nageslacht krijgen) Dus zou het kleine prevaleren, en zelfs steeds kleiner worden. (Als klein de maatstaf is, is nog kleiner nog mooier, en zouden mannen steeds kleiner en kleiner worden (want in de evolutie geldt: wat succesvol is blijft over). Maar dit zou op niks uitlopen, want kleiner dan klein eindigt in nietig tot niks. Vallen op iets kleiners is evolutionar gezien op zich gewoon niet succesvol. Het zou leiden tot niks.
Vallen op iets wat groot is wel: iets kan in principe wel groter en groter worden. (zij het dat er door de zwaartekracht wel grenzen zitten aan hoe groot een massa van vlees en bloed kan worden, maar dat is een ander verhaal).

Kanttekening: dit wil niet zeggen dat ALLE vrouwen op grotere mannen vallen, of dat een kleinere man niet succesvol kan zijn bij vrouwen. VEEL geld, VEEL status, ERG grappig zijn, ERG slim zijn ook trekken waar vrouwen op kunnen vallen. (en trekjes die dus ook kunnen 'groeien in grootte: draai dit ook maar eens om: de meeste vrouwen zullen niet op domme mannen vallen, arme sloebers of humorloze zoutzakken).

Wie niet groot is, moet slim zijn! (of grappig)

Erik Willems
(205) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-06-11 14:10:00
Dat vrouwen op mannen vallen met veel geld is een sprookje door mannen verzonnen, want mannen concurreren met elkaar om de macht. Vrouwen concurren met elkaar veel minder om macht en zijn in gedrag en in ethiek ook socialer. Vrouwen kijken derhalve meer naar omgangsvormen tussen man en vrouw dan om de rijkdom van een man.
(1947) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-09-24 02:40:00
Vrouwen kiezen toch....dat is wat ik ooit heb gelezen...... een man die haar en haar nageslacht kan verzorgen ....dus, zo gek is het niet als ze kunnen kiezen uit degenen die meer geld ter beschikking hebben. in de oudheid was het ook zo, dat de jager die het meeste voedsel binnenbracht bij de vrouwen meer aanzien had, want ja...je moet je kinderen toch niet laten verhongeren.

Echter de hang naar luxe is veel vrouwen ook naar het hoofd gestegen, maar ja, dat is het ego en de hebzucht die ons mensen nu eenmaal van het rechte pad afhoudt.

Wat de lengte van de man aangaat.....meestal zijn de mannen langer, dus is dat er ingegroeid denk ik, het hoort zo en als eens iets afwijkt, tja.......

Maar zelf heb ik het geluk iemand van gelijke lengte gevonden te hebben, wel fijn als je met elk intiem moment elkaar in de ogen kan kijken zonder een stijve nek te krijgen.
(2217) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-10-02 13:56:00
het klint erg logisch :-)
(2249) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-11-04 11:36:00
een man die kleiner is dan de vrouw oogt gewoon ni mooi
(2365) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-12-17 11:42:00
Tja, tis wat je gewend bent. Ik heb nu een vriend die even groot is dan ik, He geen hakken meer. Jammer. Wil wel liever een lange man, maar lengte is niet alles. Tis inderdaad het gevoel dat je je meer beschermd voelt door een lange man, hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar komt zo over. Of dat je je schouder lekker in zijn oksel kan drukken terwijl je gearmd loopt. Met een man even groot of wat kleiner is dat niet zo comfortabel. Het is het oerinstinct, you Jane, me tarzan. Maar niet alle vrouwen hebben dat he? Kijk maar eens naar de media, genoeg kleine mannen met lange vrouwen, het is zowat een trend geworden. :-) Kijk maar een eens naar het model Sophie Dahl met haar onderdeurtje. Leuk toch.
(2437) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-07-15 22:48:00
mijn man is kleiner als ik en we hebben daar allebei geen moeite mee het gaat om de liefde.toch hou ik wel rekening dat ik geen hoge hakken aan doe, nou ben ik ook niet zo hakjes persoon.
(2885) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-09-30 10:29:00
Ik had een vriendje dat net iets groter was dan ik. Als ik redelijke hakken aanhad, was ik net iets groter dan hem. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar af en toe wel moeite mee heb gehad, omdat je je gewoon niet meer een lief klein vriendinnetje voelt van je vriendje. Ik denk dat het gewoon gevoelsmatig is. Jongens horen gewoon groter te zijn, anders voel jij je als meisje zo lomp en groot. Zo voel ik het, tenminste. (en wat mijn ex betreft; die hakken gingen uit, hoor! ;)
(3040) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-10-25 22:18:00
een man die iets groter is staat beter maar een kerel die er niets van bakt in bed dat is wat gelijk dan heb ik liever een man die 5 cm kleiner is en als man zich tonen kan
(3071) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-12-15 12:30:00
Mijn ervaring,ik was getrouwd met een kleine man, samen hebben we een groot imperium opgebouwd, dus veel geld,totdat ik in een keer tot inzicht kwam, dat hij zich steeds meer aan het bewijzen was, en over lijken ging voor zijn eigen hebzucht, inmiddels hadden we 3 kinderen, een heel groot huis met een woonkamer van 155m2, en ik was dood ongelukkig en eenzaam, een huishoudster een kindermeisje je weet wel, maar ik kwam tot ontdekking dat ik geleefd werd door het geld, en dat ik voor mij zelf wou leven, dus deze keuze heb ik dan ook gemaakt, ik heb hem alles daar gelaten, zonder een cent, zonder inboedel, alleen maar mijn kleding. Ik ben dan ook met helemaal niet begonnen,dit was mijn rijkste tijd uit mijn leven,innerlijke rijkdom,ik ben mij bewust geworden van wat geld inhoud,en ik heb mij een eenvoudige man hertrouwd die iedere maand zijn loon krijgt,ik vond het prachtig dat ik als iets wou aanschaffen er eerst voor moest sparen,en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest sinds is afstand had gedaan van die kleine man,mijn ervaring is dat een kleine man zich altijd moet bewijzen,omdat hij anders over het hoofd wordt gezien in de mannenmaatschappij.Dit heeft vaak met iemand zijn eigen waarde te maken,twee maanden naar de scheiding was hij weer opnieuw getrouwd met een jonge griet 22 jaar jonger,ook weer om te bewijzen,deze zag alleen de weelde,nu woont ze in een gouden kooi,waar ze verstrikt is in haar eigen lichaam,ze wil van hem af,en hij laat haar niet los. Ik ben mometeel een e-book aan het schrijven en de titel is . Met het geld, kwamen de tranen. Ik hoop dat ze nog erg gelukkig mogen worden, ik ben er mij van bewust, dat mijn laatste jas geen zakken meer heeft. Ik leef, en heb heel veel lucht.
(3162) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-06-30 05:59:00
Wel, ik ben al een tijdje alleen en had ooit een one-night-stand met een jongen die toch 15 cm kleiner was. Mijn aandacht trok hij door zijn verlegenheid en zijn toch wel grappige en soms echt wel rake uitspraken als hij dan iets zei. Wel, ik ga diene gast niet snel vergeten. En hebben niet eens elkaars nr :o(
(3587) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-09-22 18:09:00
ik heb nu een vriend die net iets kleiner is dan mij... ik heb er geen problemen mee maar hij heeft het er best moeilijk mee... volgens mij vinden mannen dat ook niet zo leuk als ze kleiner zijn omdat ze dan minder het gevoel hebben dat ze hun vriendin kunnen beschermen ofzo,
(3700) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-10-16 02:07:00
Een kleinere man omhelzen zou voor mij voelen alsof ik mijn kind vast houd...
Met een man die kleiner is dan ik staand praten, zou betekenen dat ik voortdurend mijn hoofd naar beneden moet houden terwijl ik gevoelsmatig graag tegen mijn man wil (kunnen) opkijken...
Echter, neem een man als Roel van Velzen met zijn humor en gevatte opmerkingen, dan zou bovenstaande voor mij als sneeuw voor de zon verdwenen zijn omdat ik karakter toch het meest mooie vind aan de man, welk postuur dan ook.
(3719) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).