Levensfasen


01 - Menswerk »  -  Levensfasen »
2013-03-19 15:50:00
Zit mijn man in een midlife crisis en wat kan ik hier aan doen?
Ik ben een vrouw van 39 en mijn man is 41 en we zijn al 14 jaar getrouwd. We hebben drie kinderen en ik dacht dat we alles goed voor elkaar hadden en dat we een gelukkig gezinnetje waren. Natuurlijk was er wel eens wat maar daar kwamen we altijd weer uit. Maar het laatste jaar merk ik dat mijn man problemen krijgt met het ouder worden, hij is gaan sporten om zijn buikje weg te werken en besteed ineens veel meer aandacht aan zijn uiterlijk. Ik merk dat hij zit te flirten met jongere vrouwen en dat hij die aandacht heel leuk vind. Naar mij toe is hij ineens stukken afstandelijke en ik heb soms het gevoel dat ik hem helemaal niet meer kan bereiken. Hij is ook steeds minder thuis en zelf de kinderen merken het dat hij afstandelijker is en erg met zichzelf bezig is. We zijn ook nog amper intiem en daar wil hij ook niet over praten, hij zegt dat het de leeftijd is en dat hij gewoon minder zin heeft. Is dit een midlife crisis en wat kan ik hier mee, ik ben zo bang dat het allemaal uit de hand gaat lopen en dat ons huwelijk en gezin er straks aangaat. Heeft iemand tips voor mij? Groet, J.S.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-03-19 15:50:00
Dit lijkt meer op dat hij een buiten echtelijke affaire met een jong iemand heeft of Heeft gehad waarvan jij niks weet. Je kan hem bespieden en op heterdaad betrappen en ermee confronteren maar dan is de kans zeer groot dat het een scheiding betekent. Of je dwingt aan op een relatietherapie omdat jij daar prettig bij voelt en als hij van jou houdt het voor jou doet. En als hij dat nog weigert dan is het waarschijnlijk toch al te laat en kan je het allemaal accepteren totdat ooit eens de bom ontploft omdat hij met de ander verder gaat of je maar blijft bedriegen.Wil je dat niet dan kan je zeggen relatietherapie of scheiding. Maar ik ben jou niet dus volg je gevoel en doe wat je denkt wat het beste is. Ik snap wel dat je hem niet kwijt wil maar een relatie moet wel gebaseerd zijn om eerlijkheid en respect. Als hij respect heeft voor jou dan gaat hij met je in relatietherapie zodat jullie allebei je weer gelukkig voelen in de relatie want het moet wel van beide kanten goed zitten anders werkt het niet en kan je wachten totdat de huwelijk strand!
(4100) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).