Spiritualiteit


22 - Spiritualiteit »  -  Spiritualiteit »
2013-05-17 11:54:00
Ik zie altijd een licht in de lucht als iemand die ik goed ken overlijdt.
Als sinds mijn jeugd valt me op dat wanneer iemand die ik goed ken overlijdt ik een soort van wit gat in de lucht zie en een onheilspellend gevoel heb. De eerste keer was toen ik naar huis fietste vanaf school en ik ineens een flits van een wit gat in de lucht zag. Ook kreeg ik een vreemd gevoel en toen ik thuis kwam zei mijn moeder dat zojuist de pastoor (die ik heel graag mocht als zeer integer mens) was overleden aan een hartaanval. Dit fenomeen gebeurde nog een aantal keren in mijn leven en ik dacht er nooit zo over na, maar nu begin ik het toch wel vreemd te vinden en probeer ik een verklaring te vinden. Daarom roep ik hier uw hulp in voor inzicht in dit fenomeen. Heeft iemand anders dit ook? vriendelijke groet, Mees.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-05-17 11:54:00
Paranormale verschijnselen zijn eigenlijk ook hele normale verschijnselen als je daar voor open staat. Als je je niet door angst laat leiden, worden deze fenomenen ook vanzelf duidelijker. In het paranormale instituut in Utrecht zijn medewerkers hier heel bekend mee en onderzoeken ook alle paranormale verschijnselen. Daar kan je zo naar toe bellen.
(4143) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).