Foute mannen en vrouwen


03 - Liefde »  -  Foute mannen en vrouwen »
2013-01-07 12:27:00
moederskind en betweter?
Als ik dit hier zo allemaal lees is hij en een moederskind, al woont hij niet bij haar, hij springt voor haar, en hij is al bijna 45, ze weet dat ook en ze buit dat ook uit, en telkens hebben we daar ruzie over...het is al 2 keer uit geweest, en telkens moest het initiatief van mij komen omdat hij zo enorm koppig is en nergens geen schuld aan heeft, dan komen we bij de betweter...de hele wereld is rot volgens hem, hij leeft dan ook ergens nog in het jaar 1975, kinderen spelen niet meer buiten, mensen staan niet meer buiten met elkaar te kletsen, niemand doet nog iets voor elkaar, de hele wereld gaat vreemd enzovoort, we zien elkaar graag maar het is soms zo moeilijk om met hem te leven, hij blijft ook altijd maar doorzeuren over zijn exen, die altijd maar kuren hadden inc mij, maar zijn eigen aandeel hierin ziet hij niet of wil hij niet zien pfff moeilijk allemaal, soms irriteert hij mij zo erg dat ik denk, waarom kan ik hier niet mee stoppen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-01-07 12:27:00
Sorry, ik begrijp niks van je verhaal, zo kan ik helaas mijn mening niet goed geven.
Maar als jij je irriteert aan iemand dan moet je er goed met die gene over communiceren. Lukt dat niet goed ga dan samen met die gene met een onafhankelijk iemand praten. Google eens naar tips/informatie over je probleem. Je kan bijvoorbeeld trefwoorden gebruiken zoals "relatietherapie" "hoe ga je om met een koppige partner" enz. enz.
(4082) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-05-17 12:37:00
Goeie vraag waarom je niet kan stoppen met deze relatie? Wat is jouw eigen belang om door te gaan met deze relatie?
(4149) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).