Mannen van een zekere leeftijd


01 - Menswerk »  -  Mannen van een zekere leeftijd »
2012-11-23 16:09:00
Televisieprogramma is een ego show
Ik heb met belangstelling deze artikelen gelezen en ik volg ook het programma "mannen van een zekere leeftijd" en ondanks dat er veel herkenbare dingen voorbij komen vind ik het vaak toch een ego show van Viggo Waas. Hij staat wel erg op de voorgrond bij alles en hij is het voorbeeld van een man die niet volwassen wil worden. Ik zou het prettiger vinden als de andere mannen wat meer aan de beurt zouden komen. Desondanks wel een heel leuk onderwerp. groet Nico.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2012-11-23 16:09:00
Ik moet je helaas gelijk geven Nico, ook ik kijk naar het programma als vrouw van een man van zekere leeftijd en Viggo komt inderdaad over als een egotripper die er alles aan doet om maar niet ouder en volwassen te worden. Soms maakt hij zichzelf wel totaal belachelijk, ik denk dat mijn kinderen niet zo blij zouden zijn als ze pa op een dance festival zouden tegenkomen in een roze Tshirt :-)
Groet Lies.
(4060) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-05-17 12:33:00
Wat maakt nou dat Viggo zoveel ruimte krijgt? Andere mannen geven hem ook veel ruimte, wellicht omdat ze toch de dingen die hij zegt herkennen? Ook als is het van subtielere aard? Iedereen wil toch gezien en gehoord worden? Viggo steekt zijn nek uit en krijgt zodoende de kritiek.
Misschien dat de andere mannen hem niet in de rede vallen omdat ze dat niet durven, te netjes zijn, dan hebben die toch ook een punt van aandacht.
Het stoort mij ook, maar zie wel dat deze ergernis te maken heeft met het laatste punt.
(4148) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).