Mannen van een zekere leeftijd


01 - Menswerk »  -  Mannen van een zekere leeftijd »
2013-05-17 12:13:00
Aandacht op een zekere leeftijd
Hoi Hein, Met aandacht heb ik gelezen wat je over levensfases schrijft. Het stukje over mannen met een zekere leeftijd zette mij wel aan het denken. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ook ik op kan merken dat ik als vrouw opmerk dat jongere mannen minder lang kijken of geboeid zijn dan vroeger. Ondanks dat ik dat kan relativeren, moest ik enige jaren geleden toch wel slikken soms. Ik kwam erachter dat dat 'slikken' te maken had met het niet meer krijgen van aandacht. Voorheen was er ook een soort gewennning dat mannen keken en natuurlijk ook heel veel mannen niet. Maar de vanzelfsprekendheid waarmee de mannen die wel keken en mij toch een soort van aandacht gaven, was wel prettig. Het gemis is maar heel betrekkelijk, want ik heb genoeg mensen waarmee ik vanalles kan delen en die mij aandacht geven. Ik ben er inmiddels aan gewend dat jongere mannen verder kijken en dat is wel rustgevend ook. Grappig vind ik dat de man-vrouw verhouding, ongeacht leeftijd, een duidelijk verschil in beleving geeft met de vrouw-vrouw verhouding en dat het er maar net op aan komt, wat je met dat verschil doet! Ik ben blij en gezegend met een fantastische partner waarmee het hele spel tussen man en vrouw er mag zijn, waardoor de behoefte om dat elders te zoeken helemaal niet aan de orde is. groeten, Simone

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-05-17 12:13:00
Grijs worden heeft wel impact hoor, ik merk toch dat het gepaard gaat met een gevoel van ouder worden en zijn wat ik eigenlijk heel fijn vind, maar waar ik nog geen grijze haren bij wil zien. Het fysieke ouder worden gaat toch gepaard met een gevoel van verlies aan vitaliteit, wat niet leuk is. Toch is de vitaliteit helemaal niet weg, het vraagt alleen om een reset in je leven.
(4146) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).