Mannen van een zekere leeftijd


01 - Menswerk »  -  Mannen van een zekere leeftijd »
2013-05-20 17:04:00
Hoe ouder hoe wijzer
Hoi Hein, wat een mooie pagine heb je gemaakt over levensfases. Ik vind het ook zinvol om de mooie kanten te benadrukken van 'ene zekere leeftijd". Zo vind ik het zelf bijvoorbeeld heerlijk om sneller en beter te weten wat wel en niet bij mij past; ik vind het fijn dat het communiceren met mensen ook prettiger is, immers wat mij niet interesseert of met degene waarmee de communicatie stroef loopt, stop ik eerder met communiceren. Ook het meegemaakt hebben van gebeurtenissen zorgt ervoor dat ik veel meer begrip en empathie heb dan toen ik 20 was. Zo zijn er vast nog vele andere voordelen van het ouder worden, ik ben benieuwd naar reacties! Moniek.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-05-20 17:04:00
Hoe ouder hoe grijzer is toch ook wel het geval. En eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat het toch een lichte aanslag op mijn ijdelheid is, want ik vind het niet leuk om grijzer te worden. Opvallend is toch ook dat er wel heel veel mensen beginnen met het kleuren/verven van hun haar, voordat de fase van 'laat maar komen' aanbreekt.
(4153) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).