De verschillen in een relatie tussen mannen en vrouwen


02 - Man versus Vrouw »  -  De verschillen in een relatie tussen mannen en vrouwen »
2012-11-16 16:05:00
Waarom wil mijn vrouw altijd praten als ze niet kan slapen?
We zijn best gelukkig getrouwd maar er is 1 slepend conflict, als mijn vrouw niet kan slapen dan wil ze praten. Dat is niet zo erg maar ze wil praten met mij en ik mag niet in slaap vallen. Ik ben meestal moe en dommel (hoe goed ik mijn best ook doe) ik toch in slaap. Dan word ze boos op mij omdat ik zogenaamd geen interesse toon in wat haar bezig houd. Ik zeg dan dat ik met alle plezier naar haar wil luisteren maar dan morgen als ik weer wakker ben. Meestal loopt het er op uit dat we samen boos gaan slapen. Hoe kunnen we dit oplossen en wie herkent dit? gr. Jaap

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2012-11-16 16:05:00
Lees eens hier op de site over verschillen tussen vrouwen en mannen (waarom en luisteren mannen zo slecht en praten vrouwen zoveel?) Onder kop mens en dan man vrouw verschillen. Vrouw verwerkt haar problemen door te praten en dan kan ze pas rustig slapen. Ze heeft dan een begripvolle dierbare nodig waar ze haar "ei"" bij kwijt kan. Anders blijft ze onrustig en kan ze niet slapen. Vaak begint het duppen enz. tegen de tijd dat ze op bed ligt. De man verwerkt zijn frustraties, ruzie of ergenissen in bed door bijvoorbeeld s&x te hebben.
Oplossing is stel het niet uit en wees erg begripvol en geef haar een advies waarvan je denkt dat bevalt haar goed. Dan ben je er het snelst vanaf en kunnen jullie samen zonder boos te worden gaan slapen.

Groeten van een vrouw.
(4052) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-05-17 12:44:00
Toon je ook daadwerkelijk je interesse op andere momenten dan voor het slapen gaan? Ben je ook op andere momenten voor de volle 100% geinteresserd in haar? Vraag je ook door op onderwerpen die jouw vrouw aandraagt? Als zij zich werkelijk gehoord en gezien voelt, geeft dat voldoening en zal dit verwijt 's avonds laat toch minder moeten zijn?
Ik herken wel het willen praten voor het slapen gaan maar respecteer ook de grenzen van mijn man.
(4150) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn