Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2012-09-10 12:10:00
niet meer denken aan elkaar symptoon van houden van??
Ik had een vraag. Mijn vriend heeft het gister uitgemaakt omdat hij niet meer aan mij dacht nu hadden we al langer dan 2 jaar. Is niet zo dat als je van elkaar houdt sommige dingen verdwijnen zoals voortdurend aan elkaar denken en wanneer je dan tijdens het vrijen weer het gevoel naar boven voelt komen omdat het dan iets speciaals is? Ik heb het idee dat mijn vriend niet door heeft dat het een symptoon van houden van is want ik denk ook niet meer voortdurend aan hem maar ik houd wel veel van hem. Ik hoop dat u mijn vraag wilt beantwoorden. Groetjes een verdrietig meisje

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2012-09-10 12:10:00
Het is heel normaal dat je op den duur niet voortdurend aan elkaar denkt.
Maar dat hij de relatie heeft gebroken doet hij niet zomaar. Jij zoekt naar een bevestiging zodat je tegen hem kan zeggen "a.u.b. probeer het nog met mij want het is heel normaal dat je niet voortdurend aan elkaar denkt""
Maar geloof mij dat hij goed over nagedacht heeft en de keuze al wel weken geleden gemaakt dat hij zowiezo gewoon geen relatie meer met je wil. Ookal heb je gelijk, je lost er niks mee op want hij wil gewoon niks meer met je!
Hoe moeilijk het ook is en je het graag anders had gezien.
Probeer ook je leventje weer op te pakken en in de toekomst te kijken.
Eerste weken zullen wel erg moeilijk zijn want je moet wel door de liefdesverdriet heen. Maar geloof mij "op den duur vind jij een andere vriend die beter bij je past""
(4027) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).