Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2012-08-11 21:19:00
hulp bij mijn exstreme jaloerzie
Goede Middag, Ik ben een vrouw van 48 en heb al sinds ik 20 jaar gelleden gescheiden ben last van hele ergere jaloerzie.Ben er voor bij verschillende hulpinstaties geweest,en zij gooien het op een verlantingsangst.Maar dat zou best eens kunnen.Ik wil gewoon hulp en weten ermee om tegaan.Ook voor mijn partner.Ik ben niet zo dat ik hem exstreem controleer,maar hou hem wel in de gaten als ik andere vrouwen zie.Ik weet ik ben heel oplettend,maar zodra ik een vrouw zie die in mijn catogorie vrouwen staat ( denkbeeld) dan slaat mijn hart op hol en vole ik een exstreeme angst.En dan zeg ik tegen me partner ik zag wel dat je keek? en ik geloof niet dat als hij zegt ik kijk nooit en zegt geloof me.Ik vertrouw hem daarin niet.Ik hoop dat U mij op weg kan helpen..ik ben het behoorlijk zat. groetjes Maaike

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2012-08-11 21:19:00
Vaak heeft het iets te maken met het verleden. Bedrogen door een ex of door scheiding ouders of what ever! Dit is nooit echt goed afgesloten. Met een psycholoog moet je achter komen wat het is en dat goed afsluiten voordat je weer klaar bent voor een relatie.
Anders zal dit altijd blijven achtervolgen ookal krijg je wat met iemand anders o.i.d. Tevens kan jaloezie zelfs de oorzaak zijn waardoor je een partner juist van je afstoot. Zoek dus toch profesionele hulp.
(4018) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).