Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2012-08-11 21:19:00
hulp bij mijn exstreme jaloerzie
Goede Middag, Ik ben een vrouw van 48 en heb al sinds ik 20 jaar gelleden gescheiden ben last van hele ergere jaloerzie.Ben er voor bij verschillende hulpinstaties geweest,en zij gooien het op een verlantingsangst.Maar dat zou best eens kunnen.Ik wil gewoon hulp en weten ermee om tegaan.Ook voor mijn partner.Ik ben niet zo dat ik hem exstreem controleer,maar hou hem wel in de gaten als ik andere vrouwen zie.Ik weet ik ben heel oplettend,maar zodra ik een vrouw zie die in mijn catogorie vrouwen staat ( denkbeeld) dan slaat mijn hart op hol en vole ik een exstreeme angst.En dan zeg ik tegen me partner ik zag wel dat je keek? en ik geloof niet dat als hij zegt ik kijk nooit en zegt geloof me.Ik vertrouw hem daarin niet.Ik hoop dat U mij op weg kan helpen..ik ben het behoorlijk zat. groetjes Maaike

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2012-08-11 21:19:00
Vaak heeft het iets te maken met het verleden. Bedrogen door een ex of door scheiding ouders of what ever! Dit is nooit echt goed afgesloten. Met een psycholoog moet je achter komen wat het is en dat goed afsluiten voordat je weer klaar bent voor een relatie.
Anders zal dit altijd blijven achtervolgen ookal krijg je wat met iemand anders o.i.d. Tevens kan jaloezie zelfs de oorzaak zijn waardoor je een partner juist van je afstoot. Zoek dus toch profesionele hulp.
(4018) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).