Alternatieve geneeskunde


08 - Lichaamswerk »  -  Alternatieve geneeskunde »
2013-03-24 11:27:00
Heeft iemand ervaring in alternatieve middelen bij overgangsklachten?
Ik ben 50 jaar en heb veel last van overgangsklachten zoals opvliegers (zeker ergerlijk op momenten dat het niet uitkomt) maar ook van slapeloosheid. Ik slik niet graag medicijnen en zou graag wat tips over natuurlijke middelen krijgen om de klachten wat te verminderen. Wie heeft raad?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2013-03-24 11:27:00
Overgangsklachten, zoals opvliegers en het geagiteerd zijn in aanloop naar de opvlieger bestrijd ik met sojacapsules (750 mg) van de reformwinkel. Op de verpakking staat als gebruik 2 tot 3 maal daags 1 capsule innemen voor de maaltijd. Mij helpt het heel goed en het is een volledig natuurproduct. Ik koop ze bij "De Tuinen" (eigen merk) die om de paar maanden een reclame heeft waarbij ze de helft van de prijs zijn. En dan koop ik meerdere potten tegelijk.
Ik hoop dat u hier wat aan heeft.
(4101) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-05-16 11:36:00
Energetisch werk helpt mij ook om minder last te hebben van deze verschijnselen. Als je een blad zoals Onkruid/Spiegelbeeld koopt, dan kan je veel adressen vinden waar wellicht iets voor je bij zit. Laatst heb ik een aura en lichaamshealing ondergaan en slaap in ieder geval al echt beter.
Ook weet ik dat sommige vrouwen baat hebben bij goed ademen zoals je bij yoga kan leren of bij gewoon lekker zingen in een koortje.
(4135) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).