De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2012-06-20 15:28:00
Vriendschap of meer?
Ik heb een paar weken een collega leren kennen die in een andere stad woont. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht maar hij is getrouwd. Ik ben single. Na 3 weken kreeg ik een mailtje van hem omdat hij een klik voelde tussen ons. We zijn inmiddels een paar weken verder en we mailen nog steeds. Zijn vrouw is een week op vakantie geweest en we hebben gebeld en gemaild. We zijn zelfs via de What's app "intiem" geweest en hebben fantasieën uitgewisseld. Nu geeft hij aan dat we te dicht naar elkaar toe gegroeit zijn en hij even een stap terug wil doen. Ik heb aangeboden om afstand te nemen maar dat wil hij niet om dat hij om mij geeft en mij belangrijk vind. Hij wil gewoon weten hoe het met mijn kinderen gaat en met mijzelf. Hij weet van mijn gevoelens naar hem maar hij zegt dat er van zijn kant alleen maar vriendschap is. Doe je dit soort dingen in een vriendschap of zit er meer en wil hij het zichzelf nog niet toegeven.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-06-20 15:28:00
Hij gaat emotioneel vreemd. Het is mij wel duidelijk. Hij zoekt weer de spanning. Waarschijnlijk zit zijn relatie in een sleur en kan hij zijn fantasien en misschien zelfs zijn lusten bij jou kwijt. Maar besef wel dat hij zijn vrouw niet zomaar voor jou zal verlaten. Jij bent voor hem gewoon een nummertje. Hij is niet alleen fout en verkeert bezig tegenover zijn vrouw maar jij ook. Jij gaat er in mee en beseft niet goed wat je allemaal aanricht. Natuurlijk hij is de grootste veroorzaker maar wees wijs en doe jezelf niet meer elende aan en verbreek het contact definitief.
(3971) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-08-12 03:31:00
beste dame,

Ik (man) ben van mening dit zo te hebben gelezen dat je er anders instaat dan deze meneer. Ik ben bang dat hij jullie omgang ziet als een s&ksueel uitstapje! Hij is samen met jou wel " intiem" geweest via What's app en jullie hebben fantasieën uitgewisseld, maar opeens zijn jullie te dicht naar elkaar toe gegroeid en wil hij een stap terug. Maar afstand wil hij niet van je omdat hij zo ( lees s&ksueel ) om je geeft en belangrijk vindt. En hij wil gewoon weten hoe het met jou en je kinderen gaat !?? Ik denk dat laatste om jou aan hem te binden!! Sorry misschien heb ik het bij het verkeerde eind, maar ik ben bang van niet. Dus als je slim bent ( en dat ben je ) hou je afstand. Als hij echt zo gek op je is laat het hem dan bewijzen, en dan geef je een vrouw de aandacht die ze nodig heeft en niet ( gelijk/perse ) met s&ksuele gedachten daarachter. Die komen wel aan de orde als het echt niet anders kan, maar dan gaat het niet om lust maar om liefde. Een combinatie van die twee is trouwens ook prima!! Hopelijk heb je hier wat aan. En vergeet niet mannen kunnen vrouwen soms echt alleen s&xueel zien, neem het ze niet kwalijk het is de natuur! Dat neemt niet weg dat ze vrouwen ten aller tijden met respect dienen te behandelen. En als er dan al wat speelde er duidelijk naar elkaar over te zijn. Daar heb je recht op en vraag het hem desnoods op de man af!! Als laatste een vrouw denkt ook pas aan s&ksualiteit(althans wel vaker) met een man als ze daar meer voor voelt dan alleen maar lichamelijke aantrekkingskracht. Hij moet lief zijn( attent etc. ) en zij moet zich veilig bij hem voelen , toch?!! Nu ik hoop dat ik wat voor je heb kunnen betekenen! Vriendelijke groet van Don P.
(4171) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).