Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2012-06-14 10:08:00
Onzekere partner
Goeienavond allemaal, Ik zit al een tijdje met heel wat twijvels over mijn partner. We hebben al een relatie van 2 jaar.maar het gedrag van hem begint nu wel wat overdreven te worden.het zit zo dat Zodra Ik ergens heen ga,hem op de hoogte mot stellen.en wel heel onschuldige dingen als Naar de winkel gaan of boodschappen Mot doen.de plaats Waar Ik ga is Dan ook gewenst.laatst heb Ik het bewust niet gedaan omdat Ik het niet altijd nodig vindt.dat is mij niet in dank afgenomen en kreeg verwijten dat ik als vrouw geen principe hebt.in mijn hart weet Ik dat hij het goed fout heeft.maar wil het wel proberen the begrijpen.hoe Mot Ik omgaan met zulke overdreven jaloezie gedragingen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2012-06-14 10:08:00
Zeg dat je met hem een data en tijdstip wilt afspreken omdat je met hem wilt praten. Wel het liefst op korte termijn. Begin niet met verwijten. Als hij zegt waar gaat het over? Dan zeg je over onze relatie maar ik wil dat jij er ook dan echt even er voor gaat zitten. Vertel hem dat je van hem houd maar dat je vindt dat hij te jaloers reageert. Vertel dat je het begrijpt dat hij het doet uit bezorgdheid en verliefdheid en dat hij hier misschien geen kwaad inziet. Maar dat hij moet begrijpen dat het jou heel erg benauwd en dat jij zijn gedrag niet normaal vindt. Dat jullie hiermee dus niet op 1 lijn liggen waardoor jij dus gaat twijfelen over de relatie. Vertel hem dat je het zonde zou vinden dat jullie relatie hierop stuk zal gaan lopen alleen omdat jullie er allebei anders tegenaan kijken. Of hij ook voor de relatie wilt gaan en probeer samen een oplossing te bedenken (bedenk zelf al een reeele suggesties waar jij je ook goed bij voelt). Komen jullie er niet uit en wordt het alleen maar woordenwisseling. Pak dan je spullen en zeg "ik ga bij .... slapen denk er maar over na want zo kan het niet verder. Als we er niet samen uit komen dan sta ik nog wel open voor een relatietherapie. En laat hem dan maar voor je vechten. Want je moet allebei wel geven en nemen en bereid zijn ook in een relatie te knokken als het wat minder gaat.
Zo denk ik er teminste over. Maar volg je gevoel en doe wat het jou beste lijkt. Maar goed communiceren is vaak de sleutel tot succes.
(3967) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).