Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2012-05-22 22:47:00
ex vriendin wil hem niet loslaten
Ik heb een heel raar probleem vind ik zelf. Tenminste, nooit zoiets meegemaakt. Een aantal weken geleden heb ik een relatie gekregen met een (gescheiden) man. Dat leek heel leuk tot een paar dagen geleden. Hij had hiervoor een relatie met zijn secretaresse. Die ziet hij nu nog elke dag op het werk. Ze hadden 2 maanden geleden samen besloten een eind aan te maken aan de relatie en daarna heeft hij dus mij ontmoet. Nu blijkt dat deze secretaresse jaloers is en hem niet los kan laten. Ze belt hem vaak op in het weekend en 's avonds laat. Ook als hij bij mij is. En de afgelopen dagen was hij voor mij plotseling onbereikbaar. Nu blijkt ze zo op hem te hebben ingepraat, dat hij in verwarring is over wat hij wil. In principe wil(de?) hij mij, maar nu weet hij het niet meer. Hij moet natuurlijk kiezen, maar zelfs als hij voor mij zou kiezen dan nog lijkt het probleem niet opgelost. Ze werken fulltime intensief samen en hij heeft haar destijds beloofd niet om deze reden te ontslaan. Wat doe ik???

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2012-05-22 22:47:00
Na 2 maanden alweer een relatie beginnen met iemand betekend vaak dat hij zijn zelfvertouwen kwijt is geraakt en-of bijvoorbeeld eenzaam voelde. Gebrek aan gevoel van liefde. Dus zocht hij deze dingen in jou en voelde hij zich verliefd en vergat hij zo zijn verdriet. Maar nu weer de gene waar hij op verliefd was belangstelling toont voelt hij weer de zelfvertrouwen en krijgt hij weer aandacht. Kortom hij komt niks te kort aan liefde-aandacht. En tja wat doe je dan....Dat brengt verwarring! Zijn gevoel voor haar zal altijd blijven en ook waarschijnlijk naar jou toe. Maar wat is fijner om weer voor het vertrouwde te kiezen. Kans is groter in mijn ogen dat hij voor haar gaat dan voor jou. En anders deelt zij hem wel met jou (stiekem) Dus de probleem is dan voor hem weer opgelost. Kiest hij toch voor jou voor 100% wat ik denk wat niet zal gebeuren dan is stap 2 goed communiceren en overleggen `hoe verder` Want kortom hij voelt gewoon nog veel voor haar en dan kan je er niet normaal mee samen werken. Als mijn partner het was dan had ik gezegt `je neemt maar een andere secretarresse en klaar is kees dus dan maar geen beloftes. Hij kiest voor jou en dan hoeft hij echt niet rekening met haar te houden. Wil hij dat wel doen en vindt hij dat hij het niet kan maken dan is dat gewoon omdat hij nog wat voor haar voelt en haar niet los kan laten. Want als je klaar bent met iemand en echt voor je geliefde gaat dan wil je dat gebel enz. niet en ook niet dat zoŽn iemand nog voor je werkt. Dan ben je daar klaar mee! Daarom denk ik ook dat hij echt af en toe straks een slippertje bij haar heeft(stiekem) of dat hij toch op den duur weer met haar verder gaat. Kortom hij is niet 100% verliefd op jou en dat zal ook niet gebeuren zolang hij geen duidelijke keuzes maakt en haar dus ook ontslaat en alle contact met haar verbreekt.
(3956) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-06-03 13:42:00
Dank j e voor je reactie en je hebt naar mijn idee helemaal gelijk. Hij gaat niet voor mij kiezen en ziet haar steeds. Hij zegt tegen mij dat wij zo'n bijzonder contact hebben en dat hij me nooit kwijt wil. Desnoods gewoon als goede vriendin. Wat koop ik daarvoor?
Ik voel me echt belazerd zo.
(3963) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-06-14 10:19:00
Gelukkig dat jij het zo inziet. Belazerd voelen is ook zo erg. Je wordt gewoon op je hart getrapt. Maar laat niet met je sollen. Je kan beter nu duidelijk zijn dan nog jaren leven in hoop,vrees en angst. Een vent die echt voor je gaat die doet zijn partner zoiets niet aan. Toen het uit was met mijn ex toen voelde ik mij eigenlijk zo afhankelijk. Ik dacht echt " wat nu"" En zag alles somber in en voelde mij dagen lang ziek van gemis enz. Maar dat versleet ook en na al een aantal maanden trof ik de man van mijn dromen. Wat was ik achteraf blij dat mijn ex het had uitgemaakt. Maar op dat moment zag ik het echt niet zo. En zag een saaie leven voor mij. Dacht dat ik nooit meer zo verliefd kon worden.
Hiermee wil ik zeggen je krijgt het moeilijk ermee maar zet door want na regen komt zonneschijn.
(3969) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).