Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2012-05-07 09:39:00
voor relatie vechten
hoe kan ik voor hem vechten als die zegt dat die niet meer van me houd maar er wel bereid voor zijn om onze relatie een kans te geven?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-05-07 09:39:00
Wil je echt dat iemand bij je blijft om medelijden voor jou,
dat gaat op den duur ook niet werken.
Natuurlijk kan je de liefde voor hem proberen terug te winnen.
Maar dan moet je partner daar nog wel zin in hebben.
Je kan het op 2 manieren doen.
Doe spannende dingen samen met hem wat je anders nooit zo snel samen zal gaan doen. Waarschijnlijk hebben jullie er allebei niet zoveel zin in maar na afloop zie je dat het jullie goed doet.
Dus niet afgezaagt samen gaan uiteten of naar de dierentuin nee echt iets spannends doen. Dus bijvoorbeeld samen bungeejumpen o.i.d.
Ga samen naar een relatietherapeut.
Waar ben je op elkaar verliefd geworden of was jullie eerste romantische vakantie samen. Ga daar weer heen op vakantie en doe daar dan samen spannende dingen. Waarom ik spannende dingen roept is omdat er een hormoon vrij komt die hetzelfde voelt als verliefdheidshormoon.
Kans is dan weer groter dat hij zich verliefd gaat voelen.
Terug naar leuke speciale plekken dan worden jullie met de neus op de feiten gedrukt~~ hoe leuk jullie het hadden~~
Waarschijnlijk zit jullie relatie in een sleur. Gebeurt er weinig spannende en leuke dingen. Om dat weer te doen kan de gevoel terug komen.
(3946) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).