Liefdesverdriet


03 - Liefde »  -  Liefdesverdriet »
2012-05-07 09:39:00
voor relatie vechten
hoe kan ik voor hem vechten als die zegt dat die niet meer van me houd maar er wel bereid voor zijn om onze relatie een kans te geven?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2012-05-07 09:39:00
Wil je echt dat iemand bij je blijft om medelijden voor jou,
dat gaat op den duur ook niet werken.
Natuurlijk kan je de liefde voor hem proberen terug te winnen.
Maar dan moet je partner daar nog wel zin in hebben.
Je kan het op 2 manieren doen.
Doe spannende dingen samen met hem wat je anders nooit zo snel samen zal gaan doen. Waarschijnlijk hebben jullie er allebei niet zoveel zin in maar na afloop zie je dat het jullie goed doet.
Dus niet afgezaagt samen gaan uiteten of naar de dierentuin nee echt iets spannends doen. Dus bijvoorbeeld samen bungeejumpen o.i.d.
Ga samen naar een relatietherapeut.
Waar ben je op elkaar verliefd geworden of was jullie eerste romantische vakantie samen. Ga daar weer heen op vakantie en doe daar dan samen spannende dingen. Waarom ik spannende dingen roept is omdat er een hormoon vrij komt die hetzelfde voelt als verliefdheidshormoon.
Kans is dan weer groter dat hij zich verliefd gaat voelen.
Terug naar leuke speciale plekken dan worden jullie met de neus op de feiten gedrukt~~ hoe leuk jullie het hadden~~
Waarschijnlijk zit jullie relatie in een sleur. Gebeurt er weinig spannende en leuke dingen. Om dat weer te doen kan de gevoel terug komen.
(3946) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).