Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2008-01-03 14:19:00
Er achter aan blijven hobbelen?
Hey, ik ben 20 jaar, en heb mijn eerste vriendje 3 jaar geleden leren kennen.. Misschien is dit een totaal domme vraag maar ik zou niet weten wie ik dit anders zou moeten vertellen.. Het is ook niet heel ernstig maar het zit me toch wel dwars.. Ik heb hem dus ontmoet op mijn 17de we kregen verkering en het was geweldig alles! toen het op mijn 19de uitging wegens omstandigehden het liep niet meer lekker en de pubertijd had er denk ook wel mee te maken! Uiteindelijk is het nooit uitgeweest heb altijd nog af met hem gesproken tot nu! Ik heb heel vaak gehad dat ik er geen zin meer in had, maar ik kom niet van hem af.. ik heb het met hem over gehad en hij wil nix hij wil niets vast maar ik ben de enige voor hem.. hij vind zichzef te jong wat ik totaal begrijp! maar wat moet ik nu toch.. uit maken wat wss nooit zou kunnen of hem toch maar zijn zijn geven en dus alleen afspreken zonder wat met hem te hebben.. ik wodrt gek aaaaaaaaaa mag ik iemand zijn mening groetjesss

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-01-03 14:19:00
Wat bedoel je met dat je niet van hem af kom? Het is een moeilijke situatie, maar ik denk toch dat je duidelijk aan hem moet vertellen wat je wil, dat je wel iets vast wil, en niet aan het lijntje gehouden wil worden. Als hij dat absoluut niet wil zal ik hem eventjes los laten, al is het maar een paar weken en kijken hoe hij daar op reageerd. Waarschijnlijk als hij veel om je geeft gaat hij je missen en wil hij je terug bij hem. Wees duidelijk tegen hem en probeer rustig te praten. Misschien is hij bang als jullie een vaste relatie met elkaar nemen dat jullie elkaar dan heel veel gaan zien enz? Zeg tegen hem dat alles hetzelfde zal blijven maar dat jij graag wil dat jullie vaste verkering hebben omdat je niet zoals je zelf al zegt, erachter aan wil blijven hobbelen. Je kan niet eeuwig op hem wachten tot hij zichzelf wel oud genoeg vind, ik hoop voor je dat het lukt om met hem te praten en dat alles goed komt.

Groetjes.
(147) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-05-06 14:35:00
Hoi. Je bent nog zo jong en je pint je nu al zo vast aan een persoon. Je moet hem los laten en je eigen weg gaan het is je eerste vriendje dus je hebt ook geen vergelijking. Het leven duurt nog lang genoeg om je te binden, ga eerst lekker genieten.

groetjes J
(645) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-07-22 10:05:00
Ga eerst even rond kijken het is voor jullie nog te vroeg om te zeggen, je bent de ware, als dat echt zo is kom je toch wel weer bij elkaar terecht of komt in de toekomst met jullie ook wel goed.
als je echt even wat afstand wilt en hij ook dan kun je er even goed over nadenken en even rond kijken wat er nog meer is in het leven, niet dat je hier later spijt van krijgt. Daarom zeg ik ben je voor elkaar weggelegd dat komen jullie altijd wel weer bij elkaar terecht, misschien is het voor jullie nu een sleur en moet je even op adem komen. Gun elkaar die ruimte en rust
sterkte
(1064) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).