De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Migraine


2012-04-02 10:28:00
Orthomoleculaire geneeskunde
Opmerking.

Hallo Hein,
Ik heb je stukje over migraine gelezen en wil graag mijn positieve ervaringen met de orthomoleculaire geneeskunde aan je doorgeven. Deze wijze van geneeskunde gaat er namelijk van uit dat je lichaam vol raakt met afvalstoffen. Hoe ouder je wordt hoe verstopter je zit zal ik maar zeggen. Vandaar uit is het goed om je lichaam te reinigen d.m.v veel water drinken en veel bewegen en ook druppels te gebruiken die helpen de afvalstoffen uit je lichaam te krijgen. Ook gaat deze geneeskunde ervanuit dat de grond hier in Nederland zo schraal is geworden waardoor er onvoldoende voedingstoffen waaronder mineralen, in groentes e.d zitten. Zodoende is het nodig om deze stoffen d.m.v voedingssupplementen aan te vullen. Dus ook als je gezond bent komt je op den duur deze tekorten tegen. Een ortomoleculair geneeskundige meet a.d.h.v jouw bloedbeeld en/of een energetische scan wat de tekorten zijn. Ik heb ernorm veel baat gehad bij een aanvulling van kruiden die van invloed zijn op mijn hormoonstelsel waardoor de migraine aanzienlijk in remissie is gegaan. Door een aanvulling van magnesium is de spanning in mijn hoofd vermindert en door de aanvulling van o.a. vit. b12 mijn vitaliteit verhoogd.
Een ware aanbeveling voor mensen die last hebben van migraine en nog niet het juiste lijntje hebben gevonden om de klachten te verminderen.
met vriendelijke groet,
Carla Vis (nichtje van Moniek Vis).

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-04-02 10:28:00
Familielid heeft tig jaren een cursus orthomoleculaire voedingsleer gevolgt. Ik had altijd ergens last van en ze zei ~~ neem maar vitaminne .... en mineralen .... ~~ Vervolgens merkte ik geen verschil maar ze zei je moet eerst paar weken afwachten. En warempel mijn klachten verdwenen.
Dus ik geloof erin. Mijn vraag is waar kan je een scan maken om te zien wat je tekorten zijn.
(3911) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-04-03 12:57:00
Als je op google "overzicht orthomeleculair werkende artsen en therapeuten" invult, krijg je een pagina te zien waar je de provincie in kan vullen, waarin je woont. Vervolgens krijg je meerdere adressen van therapeuten te zien die testen uitvoeren.
(3916) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).