Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2012-03-12 11:40:00
komt het terug goed met mijn ex?
Mijn vriend heeft onze relatie na 2 jaar beŽindigd op 29/1. Volgens hem heeft hij me teleurgesteld en wist hij niet of hij nog van mij hield of eerder vriendschap voelt. Ik heb hem dan een maand gerust gelaten en dan hebben we telefonisch contact gehad. Sinds vorige week zoekt hij terug contact. Hij heeft Skype geÔnstalleerd speciaal voor mij, om me te kunnen zien en met me te praten. Ik ben er bewust een week niet opgeweest (om zijn verlangen te verhogen) hij had elke dag gehoopt dat ik erop zou komen. Tijdens het eerste skype gesprek is het luchtig geweest, over koetjes en kalfjes en heb ik getoond dat ik positief ben en effectief aan mezelf werk (heb me ingeschreven voor een cursus enz). Het 2į en 3į gesprek ging al meer over ons. Hij mist me wel, wil wel nog eens iets met me gaan doen maar weet nog niet of hij een relatie wil. Anderzijds raakte hij wel s&xueel opgewonden door naar mij te kijken en maakte hij ook alludatie naar s&ks en fantasieŽn. Hij zei dat ik en pracht van aan vrouw was. Ik heb hem gevraagd me geen valse hoop te geven of me te reduceren tot een s&xueel object, dat wil hij ook niet daarvoor heeft hij teveel respect voor mij. Hij vindt deze situatie ook raar en weet niet zo goed wat hij ermee aanmoet. Hij heeft me gezegd dat de deur openstaat, hoop doet leven, we zien wel wat er gebeurt. Volgende week hebben we een date en ik moet die ineen steken. Hij doet alles wat ik wil, zolang het mij gelukkig maakt. Maandag was het laatste contact en sindsdien hoor ik ook weer niets van hem. Ik vind het heel verwarrend en weet niet wat ik moet denken en of ik nog hoop mag hebben. Is er nog kans dat het terug goedkomt?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-03-12 11:40:00
Dat blijft gissen maar praktijk wijst uit dat bijna direkwart al na gebroken relatie geen contact meer met elkaar hebben. En dat dat van de kwart weer ruim de helft van de vriendschappen alsnog strand als er iemand anders in het spel komt o.i.d. Kortom als je vrienden blijft met je ex en het werkt dan is het heel uniek. Maar ik kijk nooit naar cijfertjes want anders was ik volgens de statistieken al lang en breed gescheiden. Wil je antwoord op je vraag dan is de enige oplossing om hem zelf te benaderen en het te vragen. Hij is de enige die er antwoord op kan geven. Anders blijft het maar gissen.
(3895) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).