Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2012-02-29 01:35:00
Negatieve gevoelens hebben
ik zit vol wraak, haat, boosheid, jaloezie en afgunst doordat ik zwaar gestresst ben
meest negatieve gevoelens die een mens kan hebben. Hoe raak je het kwijt en hoe moet je van jezelf gaan houden, terwijl ik in mijn leven dit gevoel nooit gekend heb (negatief zelfbeeld, lage eigenwaarde)

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-02-29 01:35:00
Ik ben net uit deze put geklommen, val er ook wel weer eens in. Als je vecht tegen deze gevoelens worden ze alleen maar groter. Wat mij heeft geholpen is de gevoelens toelaten en opschrijven. Schrijf een brief en verstuur hem niet naar je ex. Schrijf wat je hem of haar verwijt en dat je je op hem of haar wil wreken
Of visualiseer je ex voor je op een stoel en en zeg wat je hem of haar verwijt.
Geef jezelf daar iedere keer de ruimte voor. En iedere keer als je aan je ex denkt helpt om te zeggen dat je je relatie wilt loslaten. Het is hard werken maar je zult je er beter door gaan voelen
(3882) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-02-29 21:17:00
De vraag is waardoor je zo gestrest bent geraakt. Welke factoren in je omgeving beinvloeden dit gevoel, hoe zwaar wegen die en in hoeverre kun je die zelf benvloeden.
(3884) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-03-01 14:00:00
Je stress kan je verminderen door yoga of lange wandeling te maken door de natuur. Sporten kan ook helpen. Maar je negatieve gevoelens kan je niet zomaar even omschakelen in positieve gevoelens. Die raak je niet even zomaar kwijt.
Sessies bij psychologen worden toch gewoon vergoed?
Klinkt raar maar dit moet je niet zelf proberen op te lossen. Je hebt echt er hulp bij nodig. Ga naar een psycholoog zij zijn deskundig. En ga niet na 5 sessies het opgeven. Want dit is niet zomaar wat je in paar sessies kunt oplossen of dat je denkt in begin "deze psycholoog is niet goed" Gun je wel minimaal 5 sessies bij iemand voordat je conclusies of besluiten neemt. En ook jij bent het waard om in jezelf te investeren. Hoop dat je de moeilijkste stap nu ook neemt en dat is om naar een psycholoog toe te gaan. Het is jammer als je hele leven zo door moet leven terwijl iemand je een veel prettiger leven kan geven door je inzichten te geven. Psycholoog heeft er voor geleert en ervaring. Vandaar dit mijn advies.
Ik ben geen deskundige ofzo maar ik zal dit wel zo aanpakken. Je moet je gevoelens niet onderschatten en denken dat je ineens dat zelf zomaar kan aanpakken.
(3887) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-06-10 00:44:00
Ooit al eens een "soulmate" gehad? Iemand die net "hetzelfde" is als jou? Ik wel...maar is toevallig een ex lief vn mn zus dusja :/ soms wil k m zo graag sturen, en ns afspreken met hem, maar heb gewoon veel te veel schrik om afgewezen te worden...Net tzelfde als dat ik ben afgewezen door een andere ex vriend vn mn zus, waartegen ik gezegd heb dat ik mij een lastpost voel in zn ogen, waarop hij niet gereageerd heeft, wat voor mij dan overkomt dat ik dan werkelijk een lastpost ben voor hem...Ik ben vrijdag gevraagd door vrienden vn vroeger om af te komen voor een voetbalmatch op groot scherm bij te wonen, heb mij goed geamuseerd met hen, en had dan wat contact mé ne gast dak vn vroeger ken, gene misse en nog ne plezanten ook, maar ik kan het niet laten om die ex-vriend van mijn zus zn prikbord te checken...Is het eerste wat ik doe als ik opsta, en het laatste vooraleer ik ga slapen...Ben al een paar keren naar mn werk geweest, in de hoop hem te zien, maar hij is er nooit als ik er ben, en als hij er zou zijn, zou ik wss niet weten wat ik moet zeggen tegen hem dusja...Ik "durf" soms nie meer sturen naar hem ook eigenlijk...Sommige mensen zeggen dan: "tis volledig fout om iets met een ex van uw zus te beginnen, en egoistisch ook" Pff, er gaat echt eens een dag komen dat ik niet meer naar die zogezegde "goeie raad" vn anderen ga luisteren, en mn eigen zin ga doen, ik check gelijk 10x per dag zn prikbord...Ik ga normaal gezien volgend weekend ook naar n fuif, waar die andere gast naartoe gaat, die bij mn vrienden stond, maar weet niet of dat wel een goed idee is?
(4157) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).