Vragen over Verliefdheid (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2012-03-01 13:38:00
Krijg er geen hoogte van.
Ben alleenstaande vrouw,die al vier jaar hopeloos verliefd is. Helaas op een getrouwde man,die maar iedere zegt geen verwachtingen te mogen hebben,maar mij wel ergens in de paar wkn opzoekt. We hebben zo'n aantrekkingskracht dat we niet van elkaar af kunnen blijven. Er is ondertussen meer gebeurd dan alleen zoenen. Hij is nog nooit bij mij thuis geweest en ik kan niet zeggen dat het alleen de s&x is.Twee mnd terug ben ik boos geworden, heb ik gezegd of ik een hoertje voor hem ben. Want ondanks dat ik weet, geen verwachtingen, heb je toch vaak hoop. Omdat dit al 4jaar duurt en hij aangeeft zijn eigen als een puber te voelen, dus ook een soort verliefdheid. Ik heb ook het idee dat hij dit niet als vreemdgaan ziet, want hij zegt als ik thuis niets vertel, dan lieg ik ook niet. Hoe kan iemand zolang achter je aan lopen en zo steeds reageren, zou die nou nooit met zijn eigen in de knoei liggen? en een gevoel hebben?

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2012-03-01 13:38:00
De meeste vrouwen vallen op foute mannen. Besef wel goed wat je zijn vrouw en zijn gezin aandoet. Hij is hartstikke verkeert bezig. Maar als hij jou niet gebruikt dan gebruikt hij wel een ander. Deze vent is niet te vertrouwen hij bedriegt zijn eigen vrouw. Geloof mij deze man kan nog zulke mooie praatjes hebben, hij blijft bij zijn vrouw. Anders was hij er allang bij weggeweest. Zijn vrouw komt heus er ooit wel eens achter en dan betekend het nog einde verhaal voor jullie. Maar wees blij dat het niet je eigen vent is want als jij een relatie met hem zal hebben dan zal hij je echt gaan bedriegen. Doe toch eens niet zo naief en trap toch niet in zulke onzin verhalen. Hij gebruikt je gewoon hoor!
(3885) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).