Partnerkeuze


03 - Liefde »  -  Partnerkeuze »
2012-02-10 17:56:00
leeftijdsverschil
Dag Hein, Ik ben verliefd op een jongen van 18 jaar en ik ben zelf 28. Wij kunnen goed over de toekomst praten en delen veel dingen met elkaar. De liefde is wederzijds respectvol en accepteren veel van elkaar. De jongen op wie ik verliefd ben, gedraagt zich ook ouder en gaat altijd al om met oudere mensen. Toch denk ik soms, waar begin ik aan, heeft deze relatie wel kans van slagen? Wij 2 hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld bij iemand als bij deze jongen en ik heb best veel levenservaring. Graag jouw kijk en ervaring? groet, Lisa
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-02-10 17:56:00
Volg gewoon uw hart. Leeftijd is een relatief begrip, men is zo oud als men zich voelt. Lisa, ga ervoor...
(3870) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-02-12 14:31:00
Hallo Lisa, ik zou hier kunnen vertellen dat ik op 40 jarige bruiloften muziek gemaakt heb waarbij er 20 jaar leeftijdverschil was tussen de man en vrouw en dat een leeftijdverschil vaak voorkomt. Maar wat zou dat bewijzen, het gaat om wat jullie zelf voelen. Blijf bij jezelf, jullie hebben geen goedkeuring van mij of iemand anders nodig, wanneer jullie vinden dat het goed is en goed voelt dan moeten jullie er gewoon iets van maken. Geen enkele relatie krijgt garanties voor de toekomst, jullie zullen het beiden samen moeten doen en wanneer jullie vinden dat het goed is en goed gaat dan hoop ik dat jullie heel lang gelukkig samen zullen zijn. Maar nog een keer, laat het je eigen beslissing zijn en volg gewoon je eigen overtuiging.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
2012-05-07 16:14:00
Hallo Lisa,
Ik heb ervaring met een man die 20 jaar ouder was.
In het begin was er niets aan de hand en merk je alleen over bepaalde opvattingen dat er verschil van leeftijd is. Daar kan je alleen maar samen om lachen.
Nu 4 jaar later heb ik toch de relatie beeindigd omdat er niet alleen 20 jaar leeftijd verschil is, maar ook 20 jaar meer in de rugzak. En helaas ben ik te egoistisch om met die rugzak te willen dealen.
Maar wie weet hoort dat bij me leeftijd. Maar als ik nu terug kijk naar onze tijd, heb ik heel veel geleerd. Hij heeft mij echt volwassen en wijs gemaakt. Dus alleen daarom heb ik geen spijt dat ik het geprobeert heb. Dus mijn advies, doe je ding, blijf praten samen, houd rekening met de belevenis van de ander! En als het stukloopt, heb je een mooie ervaring om terug op te kijken met een glimlach!
Succes!
(3947) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).