De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2012-03-01 14:06:00
vriendschap tussen man en vrouw wat doe je wel en niet
getrouwde man heeft kennis aan gescheiden vrouw ,helpt haar bij problemen maar als hij zijn hond uitlaat gaat zij mee en lopen ze hand in hand en geven elkaar een zoen bij het afscheid. Ze geven elkaar ook een zoen als hij bij haar thuis komt en weggaat. Is dit normaal bij VRIENDSCHAP? Ze hebben een poosje een verhouding gehad,maar die gevoelens zijn er niet meer zeggen ze.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-03-01 14:06:00
Tja de enige die het weten zijn ze zelf. Maar zij mogen wel respect hebben naar de vrouw van de getrouwde man toe.
Ik heb een super goede vriend maar hoe lief en hoeveel ik hem ook mag.
Ik ga niet in hand mee lopen want waarom zal ik dat doen? Dat is toch raar???
Hij is mijn man niet en ik zal het respectloos vinden tegenover mijn man.
Maar geef hem wel gewoon een zoen op zijn wang als ik hem zie en bij afscheid. Maar doe dat ook bij mijn vriendinnen. En zie hem eigenlijk als goede vriendin. Maar met mijn vriendinnen loop ik ook niet in hand en hand. Ookal zal ik dat nog sneller doen.
Als je zijn vrouw was dan had ik hem daar ook op aangesproken.
Ik vind het eigenlijk al wat dat je hem daar dan moet op aanspreken.
Ze kunnen zelf toch ook wel beiden bredeneren dat zoiets niet normaal is
en respectloos naar jou toe is. Maar zeg het tegen je man dan ziet hij het vast in. En als hij niet zijn gedrag voor jou wil aanpassen dan zal ik er zeer grote ???? erbij zetten.
Je mag dat heus wel eisen. Kom op zeg, jij bent zijn vrouw!
(3888) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).