Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2012-01-18 10:50:00
Waarom flirt ze?
Ik ken een meisje/vrouw op mijn werk ze heeft een partner ze flirt dagelijks met mij als ik haar zie wat is hier de bedoeling van bedoel waarom heeft ze dan een partner als ze met mij flirt om te kijken of ze nog in de smaak valt bij andere mannen wat een onzin flirten doe je als je vrijgezel bent zo krijg je ook geen misverstanden zoals vreemdgaan etc Ze geeft mij valse gevoelens waar ik uiteindelijk niks aan heb als men 1 keer of 2 keer flirt ok ala is niet erg maar telkens als we elkaar zien dat flirt ze en niet zoon beetje ook ze stelt vragen als of ik op het politie br zit? Enige advies ervaring hier iemand?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2012-01-18 10:50:00
Ik denk dat ze flirt omdat ze jou aantrekelijk vindt en dan wil kijken wat jij van haar vindt. Zij zoekt spanning want flirten is altijd spannend. En wat is er niet leuker aan dan dat te doen met een man die je aantrekelijk vindt. Daarom flirten vrouwen ook met mannen die ze leuk-aantrekelijk vinden. Waarschijnlijk mist zij de spanning in haar huidige relatie anders ben je als bezette vrouw daar niet mee bezig. Ze voelt zich onzeker en krijgt waarschijnlijk te weinig aandacht van haar man. Door flirten roept ze indirekt aandacht op en krijgt ze een bevestiging van een man dat ze nog wel leuk is. Dat geeft haar een goed gevoel. Tevens is er dan de spanning aanwezig die ze mist. Waarschijnlijk is dit meisje ook erg vatbaar en zal het zo kunnen zijn dat ze snel verliefd wordt op een man die ingaat op haar flirtgedrag. Je moet zelf weten of je met dit meisje ooit een relatie wil.
Zoja, dan moet je erop in gaan. En heb je geen zin in al dat gedoe dan gewoon net alsof doen dat je juist op precies soort andere type vrouwen valt qua uiterlijk en innerlijk. Zodat ze indirekt weet dat ze geen kans maakt.
(3842) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-04-04 11:21:00
Wat als je een relatie hebt en je vriend vraagt of hij vrouwen mag toevoegen op face book die hij niet kent. Hij praat ook veel over vrouwen om me jaloers te maken. t'is maar voor de grap zegt hij. Moet ik me zorgen maken of niet? We wonen momenteel nog niet samen en hebben meer dan twee jaar een relatie.
(3918) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).