Hein Pragt Heinpragt.com    © Hein Pragt ( Facebook ,  )
Taalfoutje melden 
Volg site op Facebook 
 

Copyright algemeen


2012-04-03 11:50:00
foto's uit atelier op website
Dag, het volgende is het geval. We zijn onlangs begonnen met het geven van workshops en hebben een website. Vorig jaar hebben we bij een concollega een soortgelijke workshop gedaan (schilderen). Wij hebben tijdens deze workshops foto's gemaakt van ons werkstuk (waar alleen handen, verf, tafel en onze eigen schilderijen etc. op te zien zijn, dus geen gezichten of reclame etc.) Nu gebruiken we deze zelfgemaakte foto's met een uitsnede van ons eigen werk op onze site. Mag dat?

Antwoorden
2012-04-03 11:50:00
Aangezien het hier om uw eigen werk gaat (ook al is dat gemaakt in de ruimte van een ander) lijkt het mij geen enkel probleem om dit op uw site te gebruiken. U bezit de originelen en u bent ook de eigenaar van deze werken.

Vriendelijke groet, Hein Pragt
 

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com)

Webdesign: © Hein Pragt
Fotografie: © Hein Pragt
Auteur: © Hein Pragt (Veenendaal - Utrecht - Nederland)