De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2012-01-05 15:41:00
beste vriendin heeft andere vriendinnen nu ik naar een ander land ga voor een jaar is ze mij vergeten
ik ging naar een ander land voor een jaar om te studeren maar elke keer als ik op facebook ga zie ik nieuwe foto's van haar en haar nieuwe vriendinnen en leuke reacties en elke keer als ik met haar chat is het alsof ze met iemand anders wilt chatte ik heb haar vriendinnen toegevoegd op FB en als ze online zijn zegt ze sorry ik moet weg! maar ik zie haar nog de hele dag online ik ben bang om haar te verliezen ik ben jaloers ik weet niet wat ik moet doen is ze mij vergeten?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2012-01-05 15:41:00
Zelf ben ik ook een jaar in het buitenland geweest. Het leek wel of iedereen dan meer met je wilt praten ofzo. Vaak was ik veel online om te kijken naar informatie in de omgeving en voor andere verplichtingen. Daarnaast had ik domweg gewoon haast geen tijd om mails te beantwoorden dus waren ze vaak erg kort als men een reactie kreeg. Chatten deed ik soms maar vertelde dan wel dat ik haast geen tijd had of reageerde ik niet. Ik zette vlug altijd wat foto's op mijn weblog zodat men in ieder geval een beetje wist wat ik zo allemaal deed met een neutrale verhaal zodat ik niet constant bezig was met het beantwoorden van mails van iedereen. Toen ik terug kwam was ik nog steeds bevriend met dezelfde mensen als daarvoor en kreeg ik gelukkig ineens minder mails in mijn mailbox zodat ik weer meer met iedereen persoonlijk terug kon mailen. Het is net alsof je in het buitenland zit iedereen het interessant vindt en daardoor zoveel mails/berichten krijgt en ineens iedereen met je wilt chatten. Dit is teminste mijn ervaring. Als het echte vriendschap is dan komt het wel goed hoor!
(3829) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-01-30 15:45:00
Ik woon al meer als 14 jaar in het buitenland en ja ik ben ook bijna al mijn vrienden verloren,zelf heel veel van de familie. Gelukkig zijn er een paar heel lieve over gebleven. Ik vind het heel erg omdat de meeste mensen zo zijn:Uit het oog,uit het hart. Maar ja dan ga je weer op zoek naar andere lieve vriendinnen.
Marleen.
(3861) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).