Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-12-26 15:50:00
Mijn vriendin en ik en nog een andere vriendin...
Mijn vriendin en ik gaan super vaak met elkaar om. Alleen mijn andere vriendin trekt dat niet, en wil mijn vriendin afpakken. om te laten zien hoe dat voelt om als 2de te staan. help mij! hoe kan ik dit overwinnen!??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-12-26 15:50:00
Als je een beetje buitengesloten voelt dan kan dat echt niet leuk zijn. Maar een echte vriendin zal niet zomaar een vriendin van een vriendin afpakken. Als jullie echte vrienden zijn dan ga je met z'n 3en om de tafel en zoek je als volwassenen een oplossing voor het probleem. Jullie mogen ook wel een beetje om haar denken. Maar zij moet ook accepteren dat jij wel eens alleen wat doet met die vriendin en dat geld ook voor andersom. Met elkaar goed en eerlijk praten zonder ruzie te maken is de oplossing. Het is niet makkelijk maar als het goede vriendinnen zijn dan komen jullie er wel uit.
(3818) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-09-12 21:22:00
probeer zoveel mogelijk om met die ene beste vriendin om te gaan met wie je close bent en tenslotte zou je die andere moete stikke :)
(4028) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn