Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-12-26 15:50:00
Mijn vriendin en ik en nog een andere vriendin...
Mijn vriendin en ik gaan super vaak met elkaar om. Alleen mijn andere vriendin trekt dat niet, en wil mijn vriendin afpakken. om te laten zien hoe dat voelt om als 2de te staan. help mij! hoe kan ik dit overwinnen!??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-12-26 15:50:00
Als je een beetje buitengesloten voelt dan kan dat echt niet leuk zijn. Maar een echte vriendin zal niet zomaar een vriendin van een vriendin afpakken. Als jullie echte vrienden zijn dan ga je met z'n 3en om de tafel en zoek je als volwassenen een oplossing voor het probleem. Jullie mogen ook wel een beetje om haar denken. Maar zij moet ook accepteren dat jij wel eens alleen wat doet met die vriendin en dat geld ook voor andersom. Met elkaar goed en eerlijk praten zonder ruzie te maken is de oplossing. Het is niet makkelijk maar als het goede vriendinnen zijn dan komen jullie er wel uit.
(3818) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-09-12 21:22:00
probeer zoveel mogelijk om met die ene beste vriendin om te gaan met wie je close bent en tenslotte zou je die andere moete stikke :)
(4028) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).