Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-12-26 15:47:00
oplossing gevraagd aub, ben wanhopig
Mijn vriend chat met me via de pc maar heeft er geen flauw idee van dat ik het ben. Nu heeft hij gevoelens voor die nep mij gekregen en heel behoorlijke. Hij heeft het zwaar te pakken. Reden omdat we via de pc zo goed kunnen praten. Terwijl ik eigenlijk voor 99 % me daar hetzelfde gedraag als ik in het echt tegenover hem doe. Nu wil ik natuurlijk mijn dubbel zo snel mogelijk laten verdwijnen maar wel zonder dat mijn vriend nog gevoelens voor die nep persoon blijft hebben. Anders is onze echt relatie ook niks meer waard. Moet er nog bij zeggen dat hij normaal nooit op msn en zo zit. Dus heb zelf een schuldgevoel want als ik niet met hem was beginnen praten was dit nooit gebeurd. Hij geeft ook aan dat hij tot hier toe perfect gelukkig was. Het was nooit de bedoeling, wou even praten en dan zeggen dat ik het ben maar had heel snel door dat dat fout zo aflopen. Op het moment is het zo dat hij mij, de echte dan, direct in de steek wil laten voor de nep. En dat kan ik hem niet aandoen. Het is tenslotte mijn schuld. Het enige wat ik niet leuk vind is dat hij blijkbaar toch vatbaar is voor msn geflirt en wel heel snel alles wat wij samen hebben aan de kant schuift.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-12-26 15:47:00
Jeetje waar ben je in godsnaam mee bezig? Probeer eens eerst je zelf terug te vinden voordat je een relatie aan gaat. Zolang jij jezelf niet 100% accepteert ga je zulke rare stunts doen en kom je steeds uiteindelijk in vervelende situaties terecht. Neem eens een adempauze en richt je energie op jezelf. Zodat jij je zelf weer volkomen accepteert.
(3817) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-12-27 21:30:00
Dank je voor je antwoord. Ik voel me inderdaad ongelukkig en onzeker door allerlei redenen. Ben ondertussen er ook mee gestopt want werd er alleen maar ongelukkig van. Wat me heel erg dwars zit is dat hij zich niet aan de afspraken houdt, die zijn er gekomen in onderling overleg. Zo wou hij ook niet dat ik nog contact onderhield met de mensen die ik in het begin van de relatie had op msn.
En hoe kan je iemand nu vertrouwen als hij je thuis constant zegt dat hij aan niemand zijn mailadres geeft of zijn msn. En vervolgens blijkt dat hij zodra ik even uit de buurt ben het bijna rond strooit. Want even voor alle duidelijkheid, ik was niet de enige die hij heeft toegevoegd. En het lijkt mij ook niet normaal dat hij al mijn wachtwoorden kent en ik de zijne niet. Sorry hoor, als je niks van plan bent dan geef je dat toch gewoon. En idd, ik ben jaloers, dat klopt maar aan de andere kant. Blijkbaar vind iedereen het tegenwoordig maar normaal dat er langs alle kanten geflirt wordt maar dat vind ik dus niet. En, er is nog altijd een verschil tussen een beetje onschuldig flirten en erover flirten. Als je je vriendin al in de steek wil laten voor een msncontact, nou dat lijkt mij er heel erg over.
(3822) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).