De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2011-12-07 13:21:00
Beste vriend terug en dan?
Een paar maanden gelden heb ik mega ruzie gehad met mijn beste vriend. Hij loog alles aan elkaar en gaf mij daar de schuld van. Dit is allemaal op gelost maar nu doet hij zo anders hij vraagt dingen over naveltruitjes en over of ik daar een foto van heb hij doet echt raar wat moet ik doen?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-12-07 13:21:00
Dit wordt gissen waarom hij zo doet. Maar indirekt wil hij een s&xy foto van jou hebben. Anders ging hij wel googlen en vond hij wel een plaatje van een naveltruitje of wat dat was. Het kan zijn dat hij verliefd op jou is. Vooral als de dingen wat hij bij elkaar loog over jou of jullie ging. Mensen doen namelijk vaak raar als ze verliefd zijn. Maar nogmaals dit is gissen.
Wat je moet doen is dingen heel direkt op de man af vragen. Dus gewoon vragen aan hem waar je mee zit. Dat is wel moeilijk maar wel de beste oplossing.
Echte vriendschap is daar wel tegen bestand. Succes!
Goed en direkt communiceren is namelijk vaak de sleutel naar de onduidelijkheid of oplossing. Je lost dingen of vragen niet op om een beetje ergens omheen te gaan draaien. Dus wees direkt.
(3800) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).