Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-12-07 13:21:00
Beste vriend terug en dan?
Een paar maanden gelden heb ik mega ruzie gehad met mijn beste vriend. Hij loog alles aan elkaar en gaf mij daar de schuld van. Dit is allemaal op gelost maar nu doet hij zo anders hij vraagt dingen over naveltruitjes en over of ik daar een foto van heb hij doet echt raar wat moet ik doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-12-07 13:21:00
Dit wordt gissen waarom hij zo doet. Maar indirekt wil hij een s&xy foto van jou hebben. Anders ging hij wel googlen en vond hij wel een plaatje van een naveltruitje of wat dat was. Het kan zijn dat hij verliefd op jou is. Vooral als de dingen wat hij bij elkaar loog over jou of jullie ging. Mensen doen namelijk vaak raar als ze verliefd zijn. Maar nogmaals dit is gissen.
Wat je moet doen is dingen heel direkt op de man af vragen. Dus gewoon vragen aan hem waar je mee zit. Dat is wel moeilijk maar wel de beste oplossing.
Echte vriendschap is daar wel tegen bestand. Succes!
Goed en direkt communiceren is namelijk vaak de sleutel naar de onduidelijkheid of oplossing. Je lost dingen of vragen niet op om een beetje ergens omheen te gaan draaien. Dus wees direkt.
(3800) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn