Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2011-12-02 10:20:00
is ze verliefd op mij ?
Ik ben 46 jaar en 12 jaar gelukkig getrouwd Via de school van mijn dochter heb ik af en toe contact met een andere, alleenstaande mama. Vraag is of de signalen die ik van haar ontvang op verliefdheid zouden wijzen. We hebben geen vriendenrelatie, zien elkaar om de paar weken of zo, we staan eerder afstandelijk tegenover elkaar. 1. Toen ik haar een tijd geleden bedankte omdat ze me hielp voor de balletles van mijn dochter een dot te maken, zei ze plots "graag gedaan schat", wat ik toen heel raar vond. Ze is helemaal geen flirterig type, ziet er ook heel sober en eenvoudig uit, wil qua uiterlijk en gedrag helemaal niet opvallen. 2. Onlangs zaten we met anderen aan tafel, bij het afhalen van de kinderen na een verjaardagsfeestje, met eem glas. Toen ik grappend zei dat ik al heel oud was, ongeveer 10 jaar ouder dan de rest van het gezelschap, legde ze haar hand op mijn voorarm met de woorden "wij verschillen niet zoveel in leeftijd". met een liefhebbende toon. Ze bleek inderdaad iets ouder dan ik dacht, slechts 4 jaar jonger dan ik. Op het moment dacht ik zo van, waarom zegt ze dat nu ? Achteraf zie ik op een foto dat haar pupillen groot waren. Het is iemand die me wel aan het hart ligt, als goede vriendin (wat ze nu niet is) zou ik veel aan haar kunnen hebben, maar welke signalen zijn dat nu ? Intuitief heb ik het gevoel gehad dat er iets achter zit. Dank bij voorbaat voor de reacties

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-12-02 10:20:00
Als ik dit zo moet analyseren ben jij (onbewust) erg gecharmeert van haar.
(Onbewust) misschien wel zo erg dat je heimelijk hoopt dat zij jou adoreert of verliefd op jou wordt. Jij zoekt (onbewust) aanwijzingen zodat jij je gevoel kan bevestigigen. Je denkt onbewust "zie je wel ze heeft grote pupillen op de foto" en dat soort dingen. Dat kan ook komen omdat het donker is. Of omdat ze verlegen is en niet zo leuk vindt om op de foto te gaan. Door spanning kunnen pupillen ook groter worden. Ik noem al mijn vrienden (dus ook mijn mannelijke) schatten of mijn lieverdjes.. Als vrouw zijne ben ik gelukkig getrouwd. Maar als ik 1 van mijn beste maatjes zie (man) dan is het eerste wat ik zeg "hey lieverd en zoen vervolgens hun (wel op de wang). Terwijl ik een niet opvallende verlegen vrouw ben. Ik denk gewoon dat vrouwen daar gemakkelijker in zijn zonder er iets bij te denken. Als ik jou was zal ik maar er niet teveel illusies bij hebben.
Het is spannend als je denkt dat iemand verliefd op je is enz. enz. Dus daarom zoek je er ook wat achter.Jij bent dol op dat gevoel wat je er dan bij hebt. Maar zoek de spanning maar weer op in je relatie zal ik zeggen. Dat geeft dan het zelfde gevoel. Zo te horen is meer het feit dat er geen vonken meer afspringen van jullie relatie. Je bent misschien wel gelukkig getrouwd maar de spannende vonken vliegen er niet meer vanaf. Zie het als een voorteken. Ga iets leuks doen met je echtgenoot en zoek weer de spanning op. Word weer opnieuw verliefd op elkaar. Het is mij wel duidelijk de feit dat je dit zo hebt komt gewoon omdat je relatie dood is gebloed. Je geeft om elkaar maar de spanning & vurige vonken en verliefdheid is ver te zoeken.
Werk daar aan!
(3796) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).