Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2011-11-25 18:35:00
jaloers verdrietig enz.
hoi ik heb al bijna een jaar een relatie, in het begin waren we leuk onschuldig en heel verliefd.. tot er op een moment hij contact had met 1 van mijn beste vriendinnen en hij dacht dat hij later met haar zou trouwen en in principe soort van vreemd ging.. ik heb het hem vergeven en tijdje wel wat afstand genomen. daarna weer veel met elkaar omgegaan. het ging heel goed totdat ik dacht dat hij over dingen loog.. praate er met hem over praatte er niet over dan ging ht goed tussen ons en dan weer minder. poosje terug heb ik de boel laten klappen en is het evnen uitgeweest, maar nu hebben we weer wat. ik had me voorgenomen me er niet meer door laten leiden en dat ging heel goed. totdat hij veel begon om te gaan met iemand die ik niet vertrouw.. en ik 2 condooms mis en niet weet of dat ze wel in het pakje zaten of niet.ben ik nu een beetje hysterisch..? hat is irritant om zoveel angst en jaloezie en verdenkingen te hebben en ondertussen zoveel van die persoon te houden! i just hope he is always telling me the truth.

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-11-25 18:35:00
Als je iemand al niet vertrouwd en zelfs condooms gaat tellen is niet een normale zaak. Kortom ik denk dat deze relatie vanzelf wel weer kapot gaat. Omdat jij hem wel weer betrapt op een leugen en na de zoveelste de vertrouwen echt helemaal weg is. Of hij maakt een eind aan omdat hij dat gecontroleer etc. zat is.
(3777) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).